ISALA

Trombosedienst (Isala Diaconessenhuis Meppel)

De Trombosedienst behandelt poliklinische patiënten die door huisartsen en specialisten zijn aangemeld voor een antistollingsbehandeling. De Trombosedienst in Meppel heeft al sinds 1998 het landelijke certificaat kwaliteitszorg voor trombosediensten.

Aanmelden

Voor het aanmelden van patiënten bij de Trombosedienst kunt u het aanmeldingsformulier gebruiken. Dit formulier dient volledig ingevuld te worden (voor- en achterkant) en kunt u per e-mail, fax of per post opsturen naar de Trombosedienst in Isala Diaconessenhuis Meppel.

Bijregelen

Voor aanvraag van het onderbreken van de antistollingsbehandeling bij ingrepen of intramusculaire injecties, kunt u gebruik maken van het formulier 'Bijregelen antistollingsbehandeling'. Dit formulier kunt u volledig ingevuld en ondertekend door de arts, digitaal of per post naar de Trombosedienst sturen.

Prikplaatsen

De Trombosedienst neemt bij patiënten regelmatig bloed af om de bloedstolling te controleren. Op grond van die uitslag wordt de dosering voor de komende periode bepaald. De Trombosedienst heeft diverse prikplaatsen in de regio.

Op de verschillende prikposten in de regio en bij bedlegerige patiënten aan huis, neemt de Trombosedienst ook bloed af ten behoeve van het Klinisch Chemisch Laboratorium van Isala Diaconessenhuis Meppel.

Contactgegevens

Isala Diaconessenhuis Meppel
T.a.v. Trombosedienst
Hoogeveenseweg 38
7943 KA Meppel
t (0522) 23 30 44
f (0522) 23 30 19
trombosedienst@isala-diac.nl