Contact
  1. Extreme vermoeidheid na kanker verminderen

Vermoeidheid tijdens en ook na de behandeling van kanker is een van de meest voorkomende bijwerkingen. Het is een ‘anders dan anders’ vermoeidheid en verdwijnt niet na een goede nachtrust. IPSO centrum IntermeZZo biedt ondersteuning, herkenning en attendeert mensen die leven met en na kanker én tegen vermoeidheidsklachten aanlopen bijvoorbeeld op de gratis Untire app.

Ik ben al zo lang moe… Wordt het ooit nog beter? Wat kan ik hieraan doen? Bij IntermeZZo ontdekken gasten dat ze niet de enige zijn met vermoeidheidsklachten. IntermeZZo biedt tal van activiteiten die ondersteunen bij het herstel. Specifiek voor vermoeidheid is er bijvoorbeeld zes keer per jaar een voorlichting over conditie en vermoeidheid.

Untire app

Ook wijst IntermeZZo haar gasten actief op de Untire app. Deze effectieve app is sinds kort gratis verkrijgbaar via kanker.nl. De Untire app geeft tips om de vicieuze cirkel te doorbreken, toont inzicht in gevoel, gedrag en de gevolgen daarvan en helpt zo de kwaliteit van leven te verbeteren. Download hier de app via de Google Playstore of via de App Store.

Contact

Loop binnen bij IntermeZZo IPSO centrum voor leven met en na kanker.
Iedere werkdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle
(088) 624 6088