Contact

Leveranciersinformatie

  1. Leveranciersinformatie

Het is ons streven om bij de aankopen voor Isala de beste integrale prijs-kwaliteit verhouding te realiseren, met zo min mogelijk verspilling. De samenwerking met leveranciers is daarbij cruciaal. We werken aan duurzame relaties met onze leveranciers, zodat wij gezamenlijk zorg kunnen dragen voor de beste patiëntenzorg.

Transparant, integer en ethisch correct handelen staan centraal in onze relaties. Daarnaast hecht Isala veel waarde aan veiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Inkoop

De afdeling Inkoop bewaakt de uitvoering van het inkoopbeleid en zorgt voor een goede beheersing van het inkoopproces. Het aanbestedingsplatform Negometrix faciliteert ons in het goed en gestructureerd doorlopen van het tactisch inkoopproces. Leveranciers kunnen, indien van toepassing, met behulp van dit platform kennisnemen van de voorgenomen inkoopprojecten.

Leverancierscontracten worden te allen tijde door tussenkomst van de afdeling Inkoop afgesloten. Isala hanteert de Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg 2017 (AIVG) bij de aanschaf van goederen en diensten. De AIVG geldt voor al onze leveranciers.

Ervaringen