Contact
Kopbeeld

Klantenpanel

  1. Klantenpanel
Coronavirus Isala neemt maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) Persoon achter laptop Denk mee! Meld u aan als nieuw lid van het Isala Klantenpanel

Isala is continu bezig haar zorg en dienstverlening te verbeteren. Daarbij vinden we uw mening heel belangrijk. Wilt u meepraten over ontwikkelingen binnen ons ziekenhuis? Geef u dan op voor het Isala klantenpanel!

Vragenlijsten

Een aantal keren per jaar ontvangt u een vragenlijst over verschillende onderwerpen die op dat moment actueel zijn voor Isala. Het invullen van een vragenlijst via isalapanel.nl kan variëren van 3 tot 10 minuten. De resultaten worden via e-mail en deze website aan u teruggekoppeld.

We zijn erg benieuwd naar uw mening!

Meld je aan!

Aanmelden als nieuw lid Isala klantenpanel.

Meer informatie

Bij het Isala klantenpanel staat de mening van patiënten, bezoekers en de inwoners van het verzorgingsgebied van Isala centraa. U kunt zich inschrijven om mee te denken met Isala. U ontvangt een aantal keer per jaar een vragenlijst over actuele onderwerpen.

Het klantenpanel is belangrijk voor ons, omdat wij zo goed mogelijk op uw wensen willen inspelen. Hiervoor moeten wij de mening van onze klanten en belanghebbenden uit onze branche kennen. Het klantenpanel levert Isala informatie over de wensen en de mening van patiënten, bezoekers en de inwoners van het verzorgingsgebied. Wij kunnen met deze gegevens onze zorg en dienstverlening nog beter afstemmen op uw wensen.

Meedoen aan vragenlijsten gaat als volgt: wanneer u zich heeft ingeschreven op deze website krijgt u een uitnodiging via e-mail. In deze e-mail staat een link waarmee u rechtstreeks toegang krijgt tot de enquête waarvoor u uitgenodigd bent.

Nee, u krijgt geen overbodige e-mails of reclame toegestuurd als u zich inschrijft of als u aan onderzoeken meewerkt. Uw e-mailadres wordt niet aan derden verkocht of voor andere doeleinden gebruikt dan voor het Isala klantenpanel. De beveiliging van het klantenpanel zorgt ervoor dat uw gegevens te allen tijde beschermd zijn.

Uw gegevens zijn alleen bekend bij de beheerders van het Isala klantenpanel. Uw gegeven antwoorden worden nooit gekoppeld aan medische gegevens. De onderzoekers van Isala hebben inzicht in de gegeven antwoorden, maar rapportage hierover vindt uiteraard anoniem plaats. Isala vindt uw privacy zeer belangrijk en hecht hier veel waarde aan.

Nee, dat kan niet. Per e-mailadres kan maar één keer hetzelfde onderzoek worden ingevuld. Het is dus noodzakelijk dat er voor meerdere personen ook meerdere e-mailadressen worden gebruikt.

Nee hoor, bij het klantenpanel bent u nergens toe verplicht. Als u een uitnodiging van ons krijgt en u kunt op dat moment niet deelnemen, dan kunt u de e-mail negeren en verwijderen. Soms herinneren we u er aan dat u nog niet heeft deelgenomen, want misschien heeft u onze mail over het hoofd gezien.

De meeste onderzoeken duren ongeveer 5 minuten. Van te voren wordt altijd de geschatte invultijd vermeld. Zo kunt u bekijken of u de tijd heeft om de enquête in te vullen. Het is ook mogelijk het invullen van een enquête tussentijds af te breken en een andere keer af te maken.

Als u zich wilt uitschrijven voor het Isala klantenpanel dan kunt u een e-mail sturen naar panelservice@isalapanel.nl onder vermelding van 'uitschrijven'. U wordt dan uitgeschreven.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.