Contact

Pers

  1. Pers
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Isala streeft naar heldere communicatie met de media. Daarom verspreiden we onder andere persberichten en geven we interviews. Alle persberichten vindt u ook in ons nieuwsoverzicht. Volg ook het nieuws van Isala via ons twitteraccount.

Contact

Wilt u als redactie of journalist meer weten over Isala, wilt u een interview houden of beeld- of geluidsopnames maken bij het ziekenhuis? Neem dan contact op met één van de persvoorlichters van afdeling Marketing en communicatie. De persvoorlichter is te bereiken via:

t: (038) 424 75 68
e: persvoorlichter@isala.nl

Bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Contact in het weekend

In het weekend is de dienstdoende persvoorlichter van Isala bereikbaar via het telefoonnummer (038) 424 75 68.

TV- en filmopnames

Isala streeft een zo groot mogelijke transparantie na. U bent welkom om bij ons beeld- of geluidsopnames te maken. Vanwege de privacy van onze patiënten en bezoekers zijn hieraan wel enkele voorwaarden verbonden. 

Op het terrein van het ziekenhuis en haar nevenvestigingen mag u alleen opnames maken na overleg met Isala. Daarnaast hebben wij overeenkomsten opgesteld voor het maken van tv- en filmproducties. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de persvoorlichter via persvoorlichter@isala.nl of (038) 424 75 68.