Contact

Pers

  1. Pers

Isala streeft naar heldere communicatie met de media. Daarom verspreiden we onder andere persberichten en geven we interviews. Alle persberichten vindt u ook in ons nieuwsoverzicht.

Contact

Wilt u als redactie of journalist meer weten over Isala, wilt u een interview houden of beeld- of geluidsopnames maken bij het ziekenhuis? Neem dan contact op met één van de persvoorlichters van afdeling Marketing en communicatie. De persvoorlichter is te bereiken via:

088 624 75 68
persvoorlichter@isala.nl

Bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Contact in het weekend

In het weekend is de dienstdoende persvoorlichter van Isala voor urgente situaties bereikbaar via het telefoonnummer 088 624 75 68.

TV- en filmopnames

Isala streeft een zo groot mogelijke transparantie na. U bent welkom om bij ons beeld- of geluidsopnames te maken. Vanwege de privacy van onze patiënten en bezoekers zijn hieraan wel enkele voorwaarden verbonden.

Op het terrein van het ziekenhuis en haar nevenvestigingen mag u alleen opnames maken na overleg met Isala. Daarnaast hebben wij overeenkomsten opgesteld voor het maken van tv- en filmproducties. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de persvoorlichter.

Ervaringen