Contact

Isala Steenwijk

  1. Isala Steenwijk

Op de polikliniek in Steenwijk houden specialisten spreekuur en vinden er kleine onderzoeken en behandelingen plaats. Voor een eerste bezoek aan de polikliniek heeft u altijd een afspraak nodig van uw huisarts, specialist of verloskundige.

Contact en adres

Bezoekadres:
Isala Steenwijk
Sluisweg 2
8332 JC Steenwijk
Telefoon 088 624 50 00

Postadres:
Postbus 502
7940 AM Meppel

Openingstijden

Polikliniek​: 

  • Maandag t/m donderdag van 8.00 tot 16.30 uur
  • Vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur

Radiologie:

  • Maandag t/m donderdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur
  • Vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur

Digitaal aanmelden

Ook bij Isala in Steenwijk meldt u zich aan bij de aanmeldzuil met uw identiteitsbewijs. Meer informatie vindt u in de folder.

Tip
Informeer bij uw arts of zorgverlener naar de mogelijkheden om (vervolg)afspraken in Steenwijk te plannen of kijk op de site van de specialismen en centra.

Openbaar vervoer

Er zijn goede busverbindingen naar Isala. Buslijnen 7, 20 en 26 stoppen op loopafstand van Isala Steenwijk. Stap met lijn 7 en 20 uit bij halte Oostermeenthe en stap met lijn 26 uit bij halte Westercluft. Voor een persoonlijk reisadvies en actuele reisinformatie, zie www.9292.nl.  

Fietsen en bromfietsen

Isala is goed bereikbaar met de (brom)fiets. Naast de ingang van Isala Steenwijk zijn fietsenrekken aanwezig.

OV-fiets vanaf station

Sluiten de bustijden toch niet aan op uw reis en bent u vitaal genoeg om een stukje te fietsen? In Steenwijk kunt u op het station ook een OV-fiets huren voor € 4,55 per dag (prijs 2024). Het enige wat u hiervoor nodig  heeft, is een persoonlijke OV-chipkaart. Zie www.OV-fiets.nl.

Met de auto

Routebeschrijving

Meppel/Zwolle (A32): Op de A32 richting Leeuwarden neemt u afrit 6, Steenwijk. Aan het einde van de afrit gaat u op de rotonde linksaf. Ga bij de volgende rotonde rechtdoor en bij de rotonde daarna rechtsaf. Aan het eind van de weg gaat u linksaf. Sla de tweede weg linksaf, de Sluisweg in. U ziet Isala Steenwijk aan de rechterkant.

Heerenveen/Leeuwarden (A32): Op de A32 richting Meppel neemt u afrit 6, Steenwijk. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf en bij de rotonde gaat u rechtsaf. Bij de rotonde daarna gaat u opnieuw rechtsaf. Aan het eind van de weg gaat u linksaf. Sla de tweede weg linksaf, de Sluisweg in. U ziet Isala Steenwijk aan de rechterkant.

Parkeren

  • Bij Isala Steenwijk is ruime parkeergelegenheid. Het parkeren is hier gratis.
  • Er zijn geen laadpalen voor het opladen van elektrische auto's.
Heeft u een gehandicaptenkaart?
Wij hebben speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden. Ook hebben wij rolstoelen beschikbaar.

Brengen en halen

Als u wordt gebracht of opgehaald, kan de auto doorrijden naar de hoofdingang van Isala.

Ervaringen