Contact

Digitale zorg bij Isala

  1. Digitale zorg bij Isala

De zorg in het ziekenhuis en hoe zorgverleners met u communiceren wordt steeds digitaler. Bij Isala maken we gebruik van verschillende digitale oplossingen om onze zorg dichter bij u te brengen.

Direct contact met uw arts of zorgverlener? Dat kan met de BeterDichtbij app. Stel uw vraag op elk moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer.

Al meer dan een half miljoen Nederlanders gebruiken BeterDichtbij. Zo hebben zij eenvoudig en veilig contact met hun zorgverleners. En kunnen zij de informatie over hun zorg en behandeling ontvangen en in alle rust nalezen. Ook is de BeterDichtbij app veilig, en alleen jij en jouw zorgverlener hebben toegang tot de gegevens.

Voor meer informatie kijk op www.beterdichtbij.nl

MijnIsala

Online uw medische gegevens, afspraken en uitslagen bekijken? Dat kan via MijnIsala. MijnIsala is een veilige, persoonlijke website voor patiënten van Isala. Via uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon heeft u zo altijd uw medische gegevens bij de hand. 

Alle patiënten van Isala hebben toegang tot MijnIsala, waarin zij medische gegevens, afspraken of uitslagen kunnen inzien.

Meer informatie over het inloggen? Kijk op www.isala.nl/mijnisala/ 

Bij Isala gebruiken wij Indiveo voor het informeren van patiënten over hun aandoening of behandeling. Dit doet Isala aan de hand van Divi’s. Een Divi bevat een begrijpelijke video met een duidelijke voice-over. In de video wordt het onderwerp bondig uitgelegd waardoor elke doelgroep de informatie begrijpt. De Divi's bevatten ook ondertiteling. Zo is elke video ook voor slechthorenden te begrijpen. De Divi's zijn in de plaats gekomen voor sommige  patiëntenfolders.

Voor meer informatie over Divi's ga naar www.indiveo.nl

Met de Thuismeten app Luscii kunt u uw eigen controle doen vanuit huis. De gegevens, zoals uw bloeddruk en gewicht, worden via de app naar uw behandelaar gestuurd. Zo weet uw behandelaar hoe het met uw gezondheid gaat. Als uw gezondheid verandert en het nodig is, kan uw behandelaar in actie komen, bijvoorbeeld door uw medicijnen aan te passen of extra medicijnen te geven.

Lees hier hoe u de Thuismeten app Luscii kunt downloaden.

Kijksluiter biedt informatie aan via getekende video’s en plaatjes, waardoor de informatie beter wordt begrepen en onthouden. Deze informatie kan in het Engels, Turks en Arabisch worden aangeboden. Het is afgestemd op leeftijd, geslacht, aanwijzing dat een bepaalde behandeling nodig is en de manier waarop medicijnen worden toegediend. Door de patiënt de juiste informatie op het juiste moment aan te bieden, verbetert Kijksluiter de kennis en vaardigheden voor goed en veilig gebruik van medicijnen.

Kijksluiter geeft antwoord op vragen zoals:

  • Gebruik ik mijn medicijn goed?
  • Waar moet ik op letten?
  • Wat zijn de bijwerkingen?

Voor meer informatie kijk op www.stichtingkijksluiter.nl

Ervaringen