Contact

Steunstichtingen

  1. Steunstichtingen

Isala heeft de volgende steunstichtingen: stichting Vrienden van Isala, Steunstichting ziekenhuis Meppel.

Een rustgevende tuin, speelgoed of een huiselijk ingerichte familiekamer maken voor mensen die ziek zijn een wereld van verschil. Deze voorzieningen zorgen voor ontspanning, afleiding en troost. Helaas kunnen niet al deze voorzieningen worden gefinancierd uit het gewone ziekenhuisbudget. De steunstichtingen bieden uitkomst.

Stichting Vrienden van Isala

De stichting Vrienden van Isala zet zich in voor de zorg waarbij waarbij de focus ligt in het financieren van projecten en het beheren van legaten.

Financieren van projecten

De stichting neemt enkel projectaanvragen aan die rechtstreeks vanuit een zorgafdeling worden aangedragen en vragen om een financiële ondersteuning. Mocht u tijdens uw verblijf in Isala een voorziening missen, geeft u dit dan alstublieft aan op uw afdeling.

Let op
U kunt niet zelf een aanvraag indienen bij de stichting. Neem contact op met de afdeling waar u onder behandeling bent. Alleen de leidinggevende van de desbetreffende afdeling kan bij ons een aanvraag doen.

Contact met Vrienden van Isala

Suzanne Paalvast
Secretariaat Stichting Vrienden van Isala
Bereikbaar via: vriendenvanisala@isala.nl
IBAN NL47 Rabo 0129 3600 58
Kamer van Koophandel 05083369
RSIN 817.53.616

Steunstichting ziekenhuis Meppel

Steunstichting ziekenhuis Meppel is een stichting die patiënten of medewerkers van het Isala ziekenhuis in Meppel kunnen inschakelen wanneer zij geld nodig hebben voor ondersteuning rondom het ziekenhuis. Zo kunnen extra voorzieningen worden aangeschaft, die het verblijf van patiënten en bezoekers zo aangenaam mogelijk maken.

Ervaringen