Contact
  1. IC-verpleegkundige, operatieassistent of toch iets anders?
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Met alle mogelijkheden, opleidingen en kanten die je op kunt in de zorg is het soms lastig kiezen. Daarom organiseert Isala drie carrièrecafés: Acute zorg opleidingen, OK/Anesthesie opleidingen en een online carrièrecafé. Laatstgenoemde organiseert Isala samen met Noorderboog en Icare.

Carièrecafé Acute zorg Cardiaccareverpleegkundige

Door de carrièrecafés krijg je een uniek inkijkje in de opleiding waarin je misschien wel geïnteresseerd bent. De kans om collega’s het hemd van het lijf te vragen, geheel vrijblijvend. De carrièrecafés komen er weer aan!

  • Woensdag 1 juni: Carrièrecafé Acute zorg opleidingen
  • Woensdag 8 juni: Online carrièrecafé: Ontdek welke loopbaan bij jou past!
  • Donderdag 23 juni: Carrièrecafé OK/Anesthesie opleidingen

Carrièrecafé Acute zorg opleidingen

Cardiaccareverpleegkundige, intensivecareverpleegkundige, mediumcareverpleegkundige, recoveryverpleegkundige en spoedeisendehulpverpleegkundige… Er zijn veel opties om uit te kiezen. Het carrièrecafé Acute zorg opleidingen vindt op 1 juni plaats. Dit is voor iedereen die al ziekenhuiservaring heeft (werk of stage op een klinische afdeling).

  • Ronde 1 van 16.00 tot 18.00 uur.
  • Ronde 2 van 19.00 tot 21.00 uur.

Geef je snel op! Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

Carrièrecafé Acute zorg opleidingen

Online carrièrecafé: Ontdek welke loopbaan bij jou past!

Een week later, op 8 juni, vindt het Online carrièrecafé plaats. Dit is interessant voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of baan in de zorg. Ook verpleegkundigen en verzorgden die al een tijdje werken en zich willen oriënteren op een vervolgstap kunnen deelnemen. Deze avond wordt verzorgd door Icare Verpleging en Verzorging, Noorderboog en Isala. Er zijn die avond 5 workshops. Je kunt je voor maximaal 3 workshops opgeven. Bij het aanmelden kun je je voorkeur aangeven.

Bekijk hier de verschillende workshops en meld je aan!

Online carrièrecafé ontdek de zorg

Carrièrecafé OK/Anesthesie opleidingen

Niemand kan een operatie zelfstandig uitvoeren. Dat is teamwerk. Als operatieassistent of anesthesiemedewerker zorg jij voor die extra handen en ogen van de chirurg en anesthesioloog. Jij bent de collega die er mede voor zorgt dat de operatie volgens plan verloopt. Ben jij benieuwd of de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker iets voor jou is? Kom dan naar het carrièrecafé OK/Anesthesie op 23 juni 2022!

  • Ronde 1 is van 17.00 tot 18.00 uur
  • Ronde 2 is van 18.00 tot 19.00 uur

Meer weten? Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Carrièrecafé OK/Anesthesie opleidingen