Contact

Spoedeisendehulpverpleegkundige

  1. Spoedeisendehulpverpleegkundige

De afdeling Spoedeisende hulp (SEH) van Isala is een dynamische afdeling. Improvisatie en snel handelen zijn er van groot belang. Als onderdeel van een team van verpleegkundigen en SEH-artsen, werk je samen met de medisch specialisten en arts-assistenten van alle andere afdelingen van het ziekenhuis.

Duur van de opleiding

De opleiding tot spoedeisendehulpverpleegkundige duurt ongeveer 14 maanden. Je krijgt voor de duur van je opleiding een leerarbeidsovereenkomst van Isala.

Toelatingseisen

Je kunt de opleiding volgen als je

  • in het bezit bent van een BIG-registratie als verpleegkundige;
  • twee jaar werkervaring hebt op een algemene verpleegafdeling.

Opleiding

Naast de praktische opleiding in Isala, volg je het theoretisch deel bij de UMCU Academie het opleidingsinstituut van het UMC Utrecht. Lees meer over het theoretische deel van de opleiding onderaan deze pagina. 

Accreditatie

De opleiding is landelijk erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO). Nadat je bent geslaagd voor het eindexamen ontvang je het CZO-diploma spoedeisendehulpverpleegkundige.

Subspecialisaties en doorstroommogelijkheden

Wil je na de opleiding jouw kennis en kunde verder verdiepen? Dan kun je, met vrijstellingen, instromen in de verpleegkundige vervolgopleidingen.

Sollicitatie

Op het moment dat er opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, staan de vacatures op www.isalawerkt.nl.

contact

Contact met de Isala Academie

Wil je meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan je graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 088 624 62 20, of stuur een mail via zorgopleidingen@isala-academie.nl.

Contact en locatie