Contact

Spoedeisendehulpverpleegkundige

  1. Spoedeisendehulpverpleegkundige

De afdeling Spoedeisende hulp (SEH) van Isala is een dynamische afdeling. Improvisatie en snel handelen zijn er van groot belang. Als onderdeel van een team van verpleegkundigen en SEH-artsen, werk je samen met de medisch specialisten en arts-assistenten van alle andere afdelingen van het ziekenhuis.

Duur van de opleiding

De opleiding tot spoedeisendehulpverpleegkundige duurt 14 maanden en kan in zijn geheel binnen Isala worden gevolgd. Wel vragen wij van je, dat je voor de duur van de opleiding een leerarbeidsovereenkomst met ons aangaat.

Toelatingseisen

Je kunt de opleiding volgen als je in het bezit bent van een BIG-registratie als verpleegkundige (mbo/hbo).

Curriculum

Het theoretisch deel van de opleiding wordt verzorgd door het opleidingsinstituut van het UMC Utrecht en kent een modulair karakter. Naast een generieke module volg je twee modules methodische beroepsuitoefening, die je vervolgens afsluit met een schriftelijke toets. In dit eerste deel is er vooral veel aandacht voor het omzetten van actuele kennis in vaardigheden.

Na de theorie volgt de praktijk, die in deze vervolgopleiding immers centraal staat. Er zijn twee praktijkleerperiodes en verschillende stages, onder andere op de Ambulancedienst en de Intensive care.

Accreditatie

De opleiding is landelijk erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO). Nadat je bent geslaagd voor het eindexamen ontvang je het CZO-diploma spoedeisendehulpverpleegkundige.

Subspecialisaties en doorstroommogelijkheden

Wil je na de opleiding jouw kennis en kunde verder verdiepen? Dan kun je, met vrijstellingen, instromen in de verpleegkundige vervolgopleidingen op het gebied van klinisch intensieve zorg.

Sollicitatie

Op het moment dat er opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, vermelden we dit op de vacaturesite van Isala, www.isalawerkt.nl.

contact

Contact met de Isala Academie

Wil je meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan je graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 088 624 62 20, of stuur een mail via zorgopleidingen@isala-academie.nl.

Contact en locatie