Contact

Opleidingen

  1. Opleidingen

Wij leiden de zorgtoppers van de toekomst op

Isala is een groot opleidingsziekenhuis. Wij vinden het belangrijk én leuk om jou het vak te leren; alleen door goed gekwalificeerde mensen op te leiden kunnen wij goede zorg blijven bieden. Vrijwel op alle afdelingen in ons ziekenhuis kun je terecht voor een stage- of opleidingsplaats. Of je nu mbo-, hbo- of wo-student bent. En of je nu aan het begin van je opleiding staat of al verpleegkundige of basisarts bent.

Leren in de praktijk

Je leert in Isala tijdens je werk op de verpleegafdeling, de polikliniek, het operatiecomplex of een functie- en onderzoeksafdeling. De directe patiëntenzorg is jouw leerschool. Dat is spannend, maar ook prachtig. Tijdens je werk begeleidt een vaste werkbegeleider of opleider je. Hij of zij staat je bij en draagt de eindverantwoording. Zo creëren we maximale veiligheid voor jou om te leren, terwijl onze patiënten kunnen rekenen op de beste zorg.

Veel mogelijkheden

Graag laten we je zien voor welke opleidingen je in Isala terecht kunt. Sta je aan het begin van je opleiding, kijk dan bij de Verpleegkunde opleidingen, de Medische ondersteunende opleidingen of bij Basisarts (Geneeskunde) voor coassistenten.
Ben je al verpleegkundige en wil je je oriënteren op een vervolgstap, kijk dan bij de Verpleegkundige vervolgopleidingen. Ben je al basisarts? Kijk dan of een medische (vervolg)opleiding in Isala iets voor jou is.

Wij zijn Isala

Wat je verder over Isala moet weten? Isala is ‘groot en klein tegelijk'. Aan de ene kant heb je te maken met een groot ziekenhuis met al zijn mogelijkheden en ambitieuze, topklinische afdelingen. Aan de andere kant is je werkomgeving juist heel persoonlijk: je werkt vaak op een kleinere afdeling met een eigen sfeer en collega's die je goed kent.

Kenmerkend voor Isala-medewerkers: we zijn ambitieus, we werken hard, we leren nog dagelijks bij en bij alles wat we doen staat onze patiënt centraal.

Ervaringen