Contact

Stage en afstuderen

  1. Stage en afstuderen

Wil je stage lopen of afstuderen? Dan zit je goed bij Isala. Onze kennis en ervaring delen we graag met mensen die net als wij hart hebben voor de zorg.

Zorg- en overige afdelingen

Naast stages op de zorgafdelingen, zijn er ook stages op afdelingen als ICT, HR en Marketing & communicatie. Regelmatig hebben we leuke, leerzame en uitdagende stageplaatsen en afstudeeropdrachten.

Vind een stage

Het is natuurlijk belangrijk om een leuke stage te vinden. Bij veel opleidingen is stage lopen een belangrijk onderdeel van de opleiding. Voor de stages Verpleegkunde werken we samen met specifieke mbo- en hbo-scholen. Met deze scholen hebben we afspraken gemaakt. Voor de stages overige opleidingen kun je zelf een sollicitatie naar ons sturen. Als je ons laat weten waar je naar op zoek bent en wat je wilt leren, dan kijken wij of we een passende stageplaats of afstudeeropdracht voor je hebben.

Bij Isala ontdek je wat je leuk vindt én waar je goed in bent!

Isala is erkend leerbedrijf

Als mbo-student moet je het praktijkgedeelte van je opleiding volgen bij een erkend leerbedrijf. Wij zijn erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Wil je weten welke opleidingen dat zijn? Bekijk dan onze erkenningen op de website van SBB.

Beeldmerk erkend leerbedrijf (SBB)

Ervaringen