Contact

Scholingswensen en maatwerk

  1. Scholingswensen en maatwerk

De Isala Academie biedt een groot aantal vaardigheidstrainingen, bedrijfsopleidingen en bij- en nascholingsprogramma's. Vindt u niet precies wat u zoekt? Dan gaan we graag met u in gesprek over een programma op maat.

Speciale scholingswensen

Zoekt u een scholing over een specifiek onderwerp? Of wilt u dat de inhoud van een scholing wordt afgestemd op uw praktijksituatie? Dan kunt u een passend traject laten ontwerpen voor uw afdeling of instelling. Veel (zorggerelateerde) thema’s zijn mogelijk, bijvoorbeeld:

  • vaardigheidstraining;
  • reanimatietraining;
  • ABCDE training;
  • klinisch redeneren;
  • vakinhoudelijke leergang;
  • klantgericht handelen;
  • coaching.

Werkwijze

Wij analyseren samen met u als opdrachtgever uw specifieke vraag en verzorgen passende programma’s. Door onze ruime ervaring en intensieve samenwerking met zorgprofessionals uit Isala en andere zorginstellingen kunnen onze adviseurs vlot en doelgericht op uw vragen inspelen. Onze ondersteuning kan (afhankelijk van uw wensen en budget) variëren van het geven van advies, tot het samen ontwikkelen van een scholing of volledige uitbesteding. Voordat wij tot uitvoering overgaan, bieden wij u een heldere en vrijblijvende offerte met alle benodigde informatie zoals programma, leerdoelen, studiebelasting, werkwijze en kosten. 

Incompany training

Als u dit wenst, voert de Isala Academie het maatwerkprogramma uit in uw eigen organisatie. Hierdoor kunt u heel specifiek vanuit uw eigen dagelijkse praktijk trainen en leren.

Opdrachtgevers

De Isala Academie heeft in de afgelopen jaren zowel korte als langere maatwerktrajecten verzorgd bij een tal van opdrachtgevers als thuiszorgorganisaties, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, penitentiaire inrichtingen, onderwijsinstituten, GGD, regionale bedrijven en sportverenigingen.

Informatie

Neem voor informatie over maatwerk vrijblijvend contact met ons op.

Ervaringen