Contact

Verpleegkunde opleidingen

  1. Verpleegkunde opleidingen
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Wij halen de beste verpleegkundige in jou naar boven

In Isala werken ruim 1700 verpleegkundigen. Zij zijn de ruggengraat van ons ziekenhuis en daarmee onmisbaar. Ook jij bent al snel onmisbaar als je aan de slag gaat op een van de verpleegafdelingen. Je draait namelijk meteen mee en ondertussen leer je professionele verpleegkundige zorg te bieden. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren werkbegeleider die supergemotiveerd is om jou het vak te leren.

Voor zowel mbo- als hbo-studenten

We bieden stageplekken voor voltijd- en deeltijdstudenten en werken samen met verschillende hbo- en mbo-onderwijsinstellingen:

  • Hbo Verpleegkunde (niveau 6): Windesheim en VIAA.
  • Mbo Verpleegkunde (niveau 4): Deltion college, Landstede, Drenthe college en Menso Alting.

Voordat je bij Isala begint, krijg je een goede introductiedag waarop je veel te weten komt over werken en leren in ons ziekenhuis. Zo ga je goed voorbereid van start.

Jouw werkomgeving

Als mbo- of hbo-student Verpleegkunde ga je stagelopen op een van de volgende verpleegafdelingen: Cardiologie, Chirurgie, Gynaecologie, Acute opname afdeling, Neurologie, Urologie, Maag-, darm- en leverziekten. Isala maakt samen met de school een indeling. Als je een voorkeur hebt, kun je dit aangeven bij je school.

Toelatingseisen en aanmelden stageplek

Op onderstaande pagina's vind je informatie over de opleiding, de toelatingseisen en lees je hoe je je kunt aanmelden voor een stageplek:

  • MBO Verpleegkunde (niveau 4).
  • HBO Verpleegkunde (niveau 6).