Contact

Verpleegkunde opleidingen

  1. Verpleegkunde opleidingen

Wij halen de beste verpleegkundige in jou naar boven

In Isala werken ruim 1700 verpleegkundigen. Zij zijn de ruggengraat van ons ziekenhuis en daarmee onmisbaar. Ook jij bent al snel onmisbaar als je aan de slag gaat op een van de verpleegafdelingen. Je draait namelijk meteen mee en ondertussen leer je professionele verpleegkundige zorg te bieden. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren werkbegeleider die supergemotiveerd is om jou het vak te leren.

Voor zowel mbo- als hbo-studenten

We bieden stageplekken voor Voltijd- en BOL-studenten en werken samen met verschillende hbo- en mbo-onderwijsinstellingen:

  • Hbo Verpleegkunde Voltijd (niveau 6): Windesheim en VIAA.
    Isala heeft op dit moment géén leerwerkplekken voor HBO-V duaal.
  • Mbo Verpleegkunde BOL (niveau 4): Deltion college, Landstede, Drenthe college en Menso Alting. 
    Isala heeft op dit moment géén leerwerkplekken voor MBO-V BBL.

Als je bij Isala begint, krijg je een goed introductieprogramma waardoor je veel te weten komt over werken en leren in ons ziekenhuis. Zo ga je goed voorbereid van start.

Jouw werkomgeving

Als mbo- of hbo-student Verpleegkunde ga je stagelopen op een van de volgende verpleegafdelingen: Acute opname afdeling, Behandelcentrum, Cardiologie, Chirurgie, Interne geneeskunde, Kinderafdeling, Longgeneeskunde, Maag-, darm- en leverziekten, Medisch psychiatrische unit, Orthopedie/Trauma, Neurochirurgie, Thoraxchirurgie en Urologie-Gynaecologie. Isala maakt samen met de school een indeling. Als je een voorkeur hebt, kun je dit aangeven bij je onderwijsinstelling.

Opleidingsinformatie

Voor meer informatie over de opleiding Verpleegkunde kun je kijken op de website van de onderwijsinstellingen.

Ervaringen