Contact

Acute zorg opleidingen

  1. Acute zorg opleidingen

Gezocht: rotsen in de branding

Wil jij een werkdag die er elke dag anders uitziet?

Jij houdt van afwisseling en dynamiek? Dan is werken op de Hartbewaking, de Intensive care of de Spoedeisende hulp aantrekkelijk voor jou. Stuk voor stuk afdelingen waar de situatie het ene moment rustig is, maar zo kan omslaan in actie en hectiek. Aan jou de schone taak een rots in de branding te zijn voor jouw patiënten en collega’s. Dat vraagt om een gedegen opleiding, ervaring en teamwork.

Gemotiveerde werkbegeleiders

Die gedegen opleiding bieden wij jou in Isala. Onze patiënten komen uit Zwolle, maar ook uit de hele regio. Dat maakt onze patiëntenpopulatie interessant en heel divers. Gespecialiseerde verpleegkundigen zijn dan ook onmisbaar binnen onze verschillende teams. Kies jij voor een vervolgopleiding bij Isala, dan ga je binnen zo’n team aan de slag. Je wordt daarbij begeleid door een gemotiveerde werkbegeleider die met liefde zijn of haar kennis met jou deelt en je leert de beste zorg aan deze specifieke groep patiënten te geven.

Erkend door het CZO

Onze Acute zorg opleidingen zijn allemaal erkend door het CZO (College Zorg Opleidingen).

Toelatingseisen en solliciteren

Op onderstaande pagina's vind je informatie over de opleiding, de toelatingseisen en hoe je kunt solliciteren:

Ervaringen

‘Op de IC kom je alle specialismen tegen’

Het is 2008 als Monique Kappert start op de afdeling cardiologie en longgeneeskunde. Al snel komt ze erachter dat ze de acute zorg erg interessant vindt en dat ze die kant op wil. Twee jaar later start ze met de opleiding intensive care verpleegkundige van anderhalf jaar. Sindsdien werkt ze op de intensive care.

Monique

‘Patiënten moeten zich veilig voelen bij mij’

Na een operatie verblijven patiënten op de recovery (uitslaapkamer) totdat zij stabiel genoeg zijn om terug te gaan naar de afdeling. Linda van der Kamp werkt als recovery verpleegkundige op deze dynamische afdeling. 

‘Ik werk op drie verschillende plekken’

Janneke Bolks werkt als gespecialiseerd verpleegkundige in Isala Hartcentrum. ‘Doordat ik inzetbaar ben op drie verschillende plekken binnen het Hartcentrum is mijn werk heel afwisselend.’