Contact
  1. Bestuursvoorzitter Rob Dillmann kondigt vertrek aan

Bestuursvoorzitter Rob Dillmann zal per 1 maart 2023 terugtreden als bestuursvoorzitter van Isala. Zijn vertrek biedt hem ruimte om meer balans aan te brengen tussen werk en privé en om zijn grote passie, zeilen, meer aandacht te geven.

Rob Dillmann, voorzitter Raad van Bestuur Isala

Met 18 jaar ervaring als ziekenhuisbestuurder, waarvan bijna 9 jaar bij Isala, geeft bestuursvoorzitter Rob Dillmann volgend jaar het stokje over. De Raad van Toezicht heeft zijn besluit met pijn in het hart aanvaard en beseft dat het vertrek van Rob een verlies zal zijn voor Isala. Onder zijn leiding is Isala uitgegroeid tot een toonaangevend ziekenhuis op het gebied van digitalisering van zorg en heeft Isala in Meppel het eerste gasloze ziekenhuis van Nederland in gebruik genomen.

Toekomst

Het continu verbeteren is door zijn enthousiasme en kunde in de haarvaten van alle Isalanders gaan zitten en maakt dat de organisatie menige uitdaging met elkaar aan kan. Dat bleek bijvoorbeeld ook de afgelopen jaren tijdens de Covid-uitbraken. Het ‘Samen maken wij Isala’ heeft handen en voeten gekregen. Hiermee is Isala klaar voor de toekomst!

Landelijk

Zijn bestuurlijke rol heeft Rob binnen Isala als zeker ook landelijk vervuld met veel gevoel voor rechtvaardigheid, menselijkheid en een groot strategisch inzicht. Dat blijft hij doen tot 1 maart 2023. De Raad van Toezicht is gestart met een open procedure voor een nieuwe voorzitter, zodat continuïteit van bestuur gewaarborgd is voor deze belangrijke positie.