Contact
  1. De Spoedeisende hulp van Isala Meppel is vanaf 1 april ‘s nachts weer open

In februari en maart paste Isala de openingstijden van de Spoedeisende hulp in Meppel aan: de spoedeisende hulp was tijdelijk ‘s nachts tussen 21.00 en 8.00 uur dicht. Vanaf 1 april is deze spoedeisende hulp weer 24 uur per dag geopend.

gebouw Isala Meppel

Er is weer voldoende personeel op de spoedeisende hulp om dag en nacht spoedzorg te bieden. Ina Kuper, Raad van Bestuur: ‘Wij realiseren ons dat het voor bewoners van de regio rond Meppel heel vervelend is dat zij ’s nachts verder moesten rijden voor spoedzorg in een ziekenhuis. Ik ben dan ook blij dat we deze zorg weer gewoon in Isala Meppel kunnen bieden.

De huisartsenpoedpost in Isala Meppel van Dokter Drenthe bleef in februari en maart open. Ook was er een goede samenwerking met huisartsen, ambulancediensten en andere ziekenhuizen in de regio waardoor ’s nachts veilige spoedzorg geboden kon worden. Wij bedanken onze zorg-collega’s voor de gezamenlijke aanpak.’

Gemiddeld drie patiënten per nacht kregen elders spoedzorg. Daarvan weken de meeste mensen uit naar Isala Zwolle. Ernstige spoedpatiënt gaan altijd al naar Zwolle. Voor hen veranderde er de afgelopen twee maanden niets.