Contact
  1. Online kennissessie: Isala Meppel is eerste all-electric ziekenhuis
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Op dit moment wordt in Meppel het eerste all-electric ziekenhuis van Nederland gebouwd. Een mooi en actueel voorbeeld van verduurzaming in de zorg. Maar hoe komt dit tot stand? Om een gasloos ziekenhuis te realiseren is er technisch en organisatorisch veel nodig.

Aan tafel bij webinar Equans

Tijdens de online kennissessie van EQUANS (voorheen Engie Services) op 23 september 2021 werd door Isala de keuze voor het duurzame ontwerp uitgelegd en kregen deelnemers inzicht in de benodigde techniek om de CO2 footprint van het ziekenhuis te verlagen. Ook is er ingegaan op het belang van comfort voor de eindgebruiker. 

Kortom, een uniek kijkje achter de ‘technische’ schermen van de realisatie van Isala Meppel. Bekijk hier de after movie of de hele kennissessie terug of bezoek de website van EQUANS voor meer achtergrondinformatie.

After movie: Een samenvatting van de online kennissessie.

Online kennissessie: Bekijk de hele kennissessie terug.

Mariska de Groot bij webinar Equans Mariska de Groot, transitiedirecteur Isala Meppel Webinar Isala met Equans In gesprek over het all-electric concept in Isala Meppel

Gerelateerd nieuws