Contact
  1. 5776-Inroomen op afdeling Kindergeneeskunde

informatie voor ouders

Als een kind is opgenomen op de kinderafdeling van het Isala Vrouw-kindcentrum, kunnen ouders ‘inroomen’ bij hun kind. Overnachten bij uw kind bevordert het gevoel van veiligheid tijdens een ziekenhuisopname. Dit is belangrijk voor het genezingsproces en de ontwikkeling van uw kind. 

Spelregels bij het inroomen 

Als ouder bent u altijd welkom bij uw kind. 's Nachts is er de mogelijkheid voor één ouder om te blijven slapen. Vaak is het voor kinderen erg prettig en vertrouwd om ook s' nachts hun ouder dicht bij zich te hebben.

U kunt bij uw kind op dezelfde kamer blijven slapen. Hiervoor hebben wij slaapbanken ter beschikking. Toilet en douchegelegenheid voor ouders bevinden zich op de gang.

Het linnengoed kunt u gebruiken van het ziekenhuis. Wanneer u meerdere nachten blijft, kunt u dit in de kast van uw kind opbergen. Wij willen u vragen zelf het bed 's morgens af te halen en in te klappen.

Het is verstandig om niet op blote voeten over de gang te lopen en graag willen wij u verzoeken gepaste nachtkleding te dragen (pyjama of badjas).

Eten en drinken

U kunt de koelkast en de magnetron in de ouderkamer gebruiken. Producten in de koelkast moeten worden voorzien van een sticker met naam en datum. Koffie en thee is gratis. Dit staat overdag en 's avonds in de ouderkamer.

In de ouderkamer staat 's morgens een ontbijtbuffet voor u klaar. Voor de warme maaltijd kunt u gebruik maken van het restaurant in de Centrale hal. Eventueel kunt u een meegebrachte maaltijd opwarmen in de magnetron.

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met de locatie waar u onder behandeling bent:

Zwolle

Kindergeneeskunde 
088 624 14 35 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)

Kunt u niet komen? Laat het ons snel weten, dan maken wij een nieuwe afspraak.

Laatst gewijzigd 30 november 2021 / 5776