Contact
  1. 6362-Geslachtsziekten
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De huisarts kan mensen die (vermoedelijk) met een geslachtsziekte zijn besmet, doorverwijzen naar Isala Dermatologisch centrum.

SOA’s

Het Isala Dermatologisch centrum is onder andere gespecialiseerd in de venereologie, de kennis van SOA’s (Sexueel Overdraagbare Aandoeningen). Wij zorgen voor de diagnose en behandeling van geslachtsziekten.
Geslachtsziekten die veel voorkomen, zijn gonorroe, chlamydia, syfilis en genitale wratten. Maar ook minder voorkomende ziektes kunnen we behandelen.

Anonieme test

Misschien vindt u het vervelend om naar uw huisarts te gaan als u een geslachtsziekte vermoedt. U kunt zich dan bij de GGD aanmelden voor een anonieme SOA-test. Ook voor een HIV/AIDS-test kunt u bij de GGD terecht. De GGD-verpleegkundigen houden spreekuur bij het Isala Dermatologisch centrum en overleggen, indien nodig, met ons over de beste behandeling of dragen de behandeling over.

Wilt u zich aanmelden voor een anonieme SOA-test, neemt u dan contact op met de GGD IJsselland via telefoonnummer (038) 428 14 28.

Meer informatie

Wilt u meer weten over geslachtsziekten, kijk dan op:

www.ggdijsselland.nl
www.soaaids.nl

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met de afdeling waar u onder behandeling bent.

Zwolle

Dermatologisch centrum
(038) 424 55 06 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur)

Kunt u niet komen? Laat het ons snel weten, dan maken wij een nieuwe afspraak.

Laatst gewijzigd 10 januari 2019 / 6362