Contact

Dermatologisch centrum

contact

Neem contact op met het Dermatologisch centrum

Voor dermatologische zorg of behandeling in het dagbehandelcentrum heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. Voor cosmetische behandelingen kunt u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Doorverwijzing door uw (huis)arts is dan niet nodig.

Contact en locaties

Geen huidtherapeutische behandelingen meer

Het Isala Dermatologisch centrum is continu in beweging. Vanwege een organisatieverandering doen wij geen huidtherapeutische behandelingen meer. Onze huidtherapeuten kijken terug op een mooie periode, waarin zij met hun jarenlange ervaring en deskundigheid veel voor onze patiënten hebben betekend.

Lees verder

Dagbehandeling van chronische huidaandoeningen

Mensen met een ernstige chronische huidaandoening, zoals psoriasis of eczeem, hebben veel baat bij een dagbehandeling. Een dagbehandeling bestaat uit een combinatie van bad-, zalf- en lichttherapie. Met deze therapie proberen we de symptomen van uw huidaandoening zo veel mogelijk te verminderen en uw huid in een betere conditie te brengen.

Lees verder

Meer informatie

Folders

Isala Dermatologisch centrum

Bij Isala Dermatologisch centrum kunt u terecht voor alle soorten huidbehandelingen. Van dermatologische zorg en intensieve dagbehandeling tot cosmetische behandelingen. Bij al onze behandelingen staan we voor hoogwaardige kwaliteit. Wij geven u deskundige medische zorg en eerlijk advies.

Ervaringen

'Waarom zou ik onnodig risico lopen?'

Simone Buitenhuis (28 jaar) kon met recht een zonneaanbidster genoemd worden. Een dagje doorbrengen op het strand? Graag en het liefst ingesmeerd met een olie met lage beschermfactor. Regelmatig bracht ze ook bezoekjes aan de zonnebankstudio. Beide bezigheden behoren nu voorgoed tot het verleden, omdat ze de oorzaak zijn van het basaalcelcarcinoom dat zij kreeg, een vorm van huidkanker.

Lees meer
Simone Buitenhuis

‘Het dringt nu af en toe meer door’

‘Het was me nooit opgevallen, dat plekje op m’n oor. En ik heb ook nooit iets gevoeld. Wat dat betreft hoef ik mezelf niet te verwijten dat ik iets heb genegeerd.’ Puur toevallig ontdekte de huisarts van Marijne Timmer de kennelijk wat merkwaardig uitziende moedervlek van 7 millimeter doorsnee, toen ze voor heel iets anders kwam.

Lees meer
Marijne Timmer

Onze keurmerken