Contact
Kopbeeld

Dermatologisch centrum

  1. Dermatologisch centrum

Het Isala Dermatologisch centrum in Zwolle is een onafhankelijk centrum waar u terecht kunt voor alle soorten huidbehandelingen. Van dermatologische zorg en intensieve dagbehandeling tot cosmetische behandelingen. Het Dermatologisch centrum bestaat uit:

contact
Neem contact op met het Dermatologisch centrum

Voor dermatologische zorg of behandeling in het dagbehandelcentrum heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. Voor cosmetische behandelingen kunt u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Doorverwijzing door uw (huis)arts is dan niet nodig.

Contact en locaties

Allergieën

Zowel kinderen als volwassenen kunnen een allergie hebben voor bepaalde stoffen. Als u een allergie heeft, reageert uw afweersysteem anders dan normaal op bepaalde stoffen. Uw huid wordt bijvoorbeeld rood en gaat jeuken, uw luchtwegen raken geïrriteerd of u krijgt diarree.

Lees verder
Allergietest

Dagbehandeling van chronische huidaandoeningen

Mensen met een ernstige chronische huidaandoening, zoals psoriasis of eczeem, hebben veel baat bij een dagbehandeling. Een dagbehandeling bestaat uit een combinatie van bad-, zalf- en lichttherapie. Met deze therapie proberen we de symptomen van uw huidaandoening zo veel mogelijk te verminderen en uw huid in een betere conditie te brengen.

Lees verder
Benen

Aandoeningen en behandelingen

Meer informatie

Folders
Isala Dermatologisch centrum
Isala Dermatologisch centrum

Bij Isala Dermatologisch centrum kunt u terecht voor alle soorten huidbehandelingen. Van dermatologische zorg en intensieve dagbehandeling tot cosmetische behandelingen. Bij al onze behandelingen staan we voor hoogwaardige kwaliteit. Wij geven u deskundige medische zorg en eerlijk advies.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.