Contact

Dermatologisch centrum

  1. Dermatologisch centrum

Het Isala Dermatologisch centrum is een onafhankelijk centrum waar u terecht kunt voor alle soorten huidbehandelingen. Van dermatologische zorg en intensieve dagbehandeling tot cosmetische behandelingen. Het Dermatologisch centrum bestaat uit:

contact

Neem contact op met het Dermatologisch centrum

Voor dermatologische zorg of behandeling in het dagbehandelcentrum heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. Voor cosmetische behandelingen kunt u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Doorverwijzing door uw (huis)arts is dan niet nodig.

Contact en locaties

Geniet verstandig van de zon

Genieten van de zon, het lijkt alsof daar steeds meer rekenwerk en cijfers bij komen kijken. De zonnebrandcrème waar een beschermingsfactor op staat. De zonkracht waar het KNMI en andere weerapps over berichten. En een huidtype oplopend van één tot zes. Bovendien krijgen steeds meer Nederlanders de diagnose huidkanker. Kunnen wij nog zorgeloos genieten van zonnestralen?

Lees verder

Dagbehandeling van chronische huidaandoeningen

Mensen met een ernstige chronische huidaandoening, zoals psoriasis of eczeem, hebben veel baat bij een dagbehandeling. Een dagbehandeling bestaat uit een combinatie van bad-, zalf- en lichttherapie. Met deze therapie proberen we de symptomen van uw huidaandoening zo veel mogelijk te verminderen en uw huid in een betere conditie te brengen.

Lees verder

Meer informatie

Folders

Isala Dermatologisch centrum

Bij Isala Dermatologisch centrum kunt u terecht voor alle soorten huidbehandelingen. Van dermatologische zorg en intensieve dagbehandeling tot cosmetische behandelingen. Bij al onze behandelingen staan we voor hoogwaardige kwaliteit. Wij geven u deskundige medische zorg en eerlijk advies.

Ervaringen

Onze keurmerken