Contact
 1. 2453-Meer plezier van uw uiterlijk
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Cosmetische behandelingen

Steeds meer mensen overwegen kleine veranderingen aan hun uiterlijk. Een behandeling of bescheiden ingreep waaraan ze plezier kunnen beleven. Hoe jong of oud(er) u ook bent, er is veel mogelijk op cosmetisch gebied. Voor al die mogelijkheden is er het Isala Dermatologisch centrum. Een modern, sfeervol centrum waar u terecht kunt voor de beste cosmetische behandelingen.

Onder leiding van cosmetisch artsen/dermatologen werkt een klein, deskundig team aan de realisatie van uw wensen. Eerlijk advies en een prettige behandeling staan bij ons voorop. En natuurlijk: het fraaie resultaat!
Isala Dermatologisch centrum biedt diverse soorten (intensieve) huidbehandelingen. Cosmetische zorg is een van onze specialismen. Onze cosmetisch arts leidt hiervoor het cosmetisch team en heeft korte lijnen met de collega-dermatologen. Er goed verzorgd uitzien op basis van uw wens.

Een prettige behandeling staat bij ons voorop.

 

Eerlijk advies

Advies op maat, op basis van uw wens

Overweegt u een (kleine) uiterlijke verandering? Dan kunt u een afspraak maken met onze cosmetisch arts/dermatoloog of huidtherapeut. Zij houden met u een consultgesprek. U hoort welke behandelingen mogelijk zijn bij uw wens. En u krijgt een reëel beeld van het resultaat.

U kunt de behandelaar alle vragen stellen die u heeft. Hiervoor nemen we ruim de tijd. Daarnaast is ons behandeladvies geheel vrijblijvend. U kunt het in alle rust thuis overdenken.

Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen. Meer informatie over de behandelmethoden, het effect en de kosten vindt u op de website van het Dermatologisch centrum.

Mimiekrimpels verminderen met Botox

Met Botox (botuline toxine) kunnen we uw gezichtsrimpels verzachten of laten verdwijnen. Denk aan fronsrimpels, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes. Soms is Botox ook geschikt voor andere plaatsen in uw gezicht of hals.

Lijntjes/rimpels opvullen met Restylane

Met Restylane-producten kunnen we:

 • Uw gezichtslijntjes, rimpels en plooien opvullen.
 • Uw gezicht meer volume geven, bijvoorbeeld bij de kin of wangen.
 • Verouderingsverschijnselen verzachten van uw hals, decolleté en handen.

Restylane is een gel op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die in de huid voorkomt en vocht aan zich bindt. U krijgt een reëel beeld van uw behandeling en het resultaat dat u mag verwachten.

Rimpels/plooien opvullen met Radiesse

Met Radiesse kunnen we:

 • Diepere gezichtsrimpels en plooien verzachten. Denk aan een diepe neus-lippenplooi of ‘marionetlijnen’.
 • Uw gezicht meer volume geven, bijvoorbeeld ter hoogte van uw jukbeenderen of kaakrand.

Radiesse is een gel op basis van calciumhydroxyapatiet. Dit is een stof die in het lichaam voorkomt.

Lippen opvullen met Restylane

Met Restylane kunnen we uw lippen meer volume geven. Bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

 • Met de jaren zijn uw lippen dunner geworden. U wilt het oude volume terug.
 • U hebt van nature dunne lippen en wilt deze opvullen.
 • U wilt de verhouding tussen boven- en onderlip corrigeren.

Huidverbetering door CO2 laser

Met de fractionele CO2 laser wordt de bovenste laag van de huid gecontroleerd verdampt, waardoor opbouw van nieuwe huid ontstaat. Een behandeling met de fractionele CO2 laser zorgt voor een sterke huidverbetering en is geschikt voor:

 • Het gladder maken van fijne rimpels.
 • Huidverjonging.
 • Het afvlakken en verminderen van acne-littekens.

Overmatig transpireren verhelpen met Botox

Met Botox kunnen we ervoor zorgen dat u geen last hebt van overmatig transpireren (hyperhidrose) van de oksels. Botox blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de zweetklieren, waardoor u niet meer transpireert.

Onregelmatigheden en zwellingen in de huid verwijderen

Onregelmatigheden of zwellingen kunnen we meestal eenvoudig verwijderen. De behandelmethode is afhankelijk van uw huid en wensen. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Cosmetisch team

Het cosmetisch team maakt graag kennis met u.
Dit team bestaat uit:

 • Mw. N. van der Meij, dermatoloog en cosmetisch arts
 • Mw. D. Demir, huidtherapeut
 • Mw. E.M.A. Heijnen, huidtherapeut
 • Mw. A.P. Bergman, huidtherapeut
 • Een team van dermatologisch assistentes
 • Mw. G. Lieverst, medisch secretaresse
 • Mw. Y. Scholtes, medisch secretaresse

Samen zetten wij ons in om voor u een prettige omgeving te creëren, met een ontspannen en gastvrije sfeer. U leert ons team snel kennen. Naast de goede sfeer staan kwaliteit en veiligheid voorop. Onze cosmetisch arts/dermatoloog heeft jarenlange ervaring met cosmetische behandelingen. Ook hebben we korte lijnen met de andere dermatologen binnen Isala. U bent verzekerd van een verantwoorde behandeling die leidt tot een evenwichtig resultaat.

Balans en bescheidenheid: daarvoor staan we bij het veranderen van uw uiterlijk. U hoeft niet te vrezen voor overdreven effecten. U wordt bij ons ‘onzichtbaar mooier’!

Er goed verzorgd uitzien op basis van uw wens?

Op de website van Cosmetische dermatologie en huidtherapie vindt u informatie over onze behandelingen en prijzen.

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met de locatie waar u onder behandeling bent:

Zwolle

Isala Dermatologisch centrum
(038) 424 79 52 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur)

Kunt u niet komen? Laat het ons snel weten, dan maken wij een nieuwe afspraak. 

Voorafgaand aan het intakegesprek ontvangt u een vragenlijst over uw gezondheid. Deze levert u tijdens het consultgesprek in bij de cosmetisch arts/dermatoloog. Het consultgesprek kost 50 euro. Als u besluit tot een behandeling, worden deze kosten in mindering gebracht.​

Laatst gewijzigd 20 september 2021 / 2453 / L