Contact

Contact en locaties

  1. Contact en locaties
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Voor een afspraak in het Dermatologisch centrum heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of medisch specialist. Voor een cosmetische behandeling mag u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Een verwijzing door uw (huis)arts is dan meestal niet nodig.

Bent u doorverwezen? Dan kunt u zelf een afspraak maken. Is er na uw bezoek aan de polikliniek een vervolgafspraak nodig? U hoort dan van ons hoe deze afspraak wordt gemaakt. De arts bepaalt op basis van medische noodzaak welke patiënten naar het ziekenhuis moeten komen en welke patiënten een telefonische afspraak krijgen.

Isala Zwolle

Dermatologisch centrum (gebouw A)
Dr. Spanjaardweg 29
8025 BT Zwolle
(038) 424 55 06 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur)
Routebeschrijving

Isala Meppel

Dermatologie (routenummer 28)
Hoogeveenseweg 38
7943 KA Meppel
(0522) 23 38 07 
Routebeschrijving

Isala Kampen

Dermatologie
Engelenbergplantsoen 7
8266 AB Kampen
(038) 424 68 42 (bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur)
Routebeschrijving

Steenwijk

Dermatologie
Sluisweg 2
8332 JC Steenwijk
(0522) 23 33 33 
Routebeschrijving

Plan een oriënterend gesprek voor een cosmetische behandeling

Cosmetische behandelingen worden steeds vaker toegepast. Het opvullen van lijntjes en rimpels, verminderen van haargroei of het verbeteren van de huidstructuur: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het Dermatologisch centrum biedt een groot aantal behandelingen om het aanzien en de conditie van uw huid te verbeteren. Zodat u, met een beetje hulp van ons, verzorgd ouder kunt worden. Voor cosmetische behandelingen kunt u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Doorverwijzing door uw (huis)arts is niet nodig. De kosten voor het intakegesprek (50 euro) ontvangt u retour, als u binnen een half jaar een afspraak maakt.

dd-mm-jj
Meerdere opties mogelijk
Meerdere opties mogelijk