Contact

Contact en locaties

  1. Contact en locaties
Punt Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Voor dermatologische zorg heeft u een verwijzing van uw (huis)arts nodig. Voor een cosmetische behandeling mag u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Een verwijzing door uw (huis)arts is dan meestal niet nodig.

Bent u doorverwezen naar het Dermatologisch centrum of heeft u een vervolgafspraak? Dan wordt u door ons gebeld voor het maken van een afspraak, of u krijgt een afspraakbevestiging thuis. Om goed bereikbaar te blijven, vragen we u om ons alleen in geval van spoed te bellen. De arts bepaalt op basis van medische noodzaak welke patiënten (als eerste) naar het ziekenhuis moeten komen en welke patiënten een telefonische afspraak krijgen. 

Isala Zwolle

Gebouw A
Dermatologisch centrum
Dr. Spanjaardweg 29
8025 BT Zwolle
(038) 424 55 06 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur)
Routebeschrijving

Isala Diaconessenhuis Meppel

Routenummer 28
Dermatologie
Hoogeveenseweg 38
7943 KA Meppel
(0522) 23 38 07
Routebeschrijving

Isala Kampen

Polikliniek Dermatologie
Engelenbergplantsoen 7
8266 AB Kampen
(038) 424 68 42 (bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur)
Routebeschrijving

Plan een oriënterend gesprek voor een cosmetische behandeling

Cosmetische behandelingen worden steeds vaker toegepast. Het opvullen van lijntjes en rimpels, verminderen van haargroei of het verbeteren van de huidstructuur: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het Dermatologisch centrum biedt een groot aantal behandelingen om het aanzien en de conditie van uw huid te verbeteren. Zodat u, met een beetje hulp van ons, verzorgd ouder kunt worden. Voor cosmetische behandelingen kunt u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Doorverwijzing door uw (huis)arts is niet nodig. De kosten voor het intakegesprek (50 euro) ontvangt u retour, als u binnen een half jaar een afspraak maakt.

dd-mm-jj
Meerdere opties mogelijk
Meerdere opties mogelijk