Contact

Rimpels

  1. Rimpels

Een frisse uitstraling

Uw gezicht verliest haar volle, stevige en jeugdige uitstraling doordat u ouder wordt. Dit is een natuurlijk proces. Het volume van uw gezicht (wangen of kin) of uw lippen kan afnemen. Ook kunnen er rimpels en lijnen (contouren) in uw gezicht, hals, decolleté of op uw handen ontstaan. Soms gaat het om oppervlakkige rimpels of lijnen die minder diep liggen. Soms kunnen rimpels zo diep liggen, dat dit bijvoorbeeld leidt tot een fronsrimpel op uw voorhoofd, kraaienpootjes of een diepere neus-lipplooi.

Steeds meer mensen overwegen en ondergaan een kleine verandering aan hun gezicht, waardoor ze zich prettiger voelen. Er is veel mogelijk op cosmetisch gebied. Dat geldt ook voor het opvullen of corrigeren van rimpels en contouren.

Behandelingen

Overweegt u een (kleine) verandering aan uw gezicht? Maak dan eerst een afspraak voor een intakegesprek met een van onze cosmetisch artsen of huidtherapeuten. U hoort dan welke behandeling past bij uw wens, wat de kosten zijn en u ontvangt informatie over de behandeling.

In Isala Dermatologisch centrum zijn verschillende rimpel- en contourbehandelingen mogelijk:

  • Lijntjes/rimpels verminderen met Sculptra.
  • Lijntjes/rimpels opvullen met Restylane.
  • Lippen opvullen met Restylane.
  • Mimiekrimpels verminderen met Botox.
  • Rimpels/plooien opvullen met Radiesse.

Kwaliteit

Na het intakegesprek heeft u een eerlijk beeld van het te verwachten resultaat. Bovendien nemen we ruim de tijd voor al uw vragen. Het advies dat u van ons krijgt betekent niet dat u ook meteen iets moet. U kunt er eerst thuis in alle rust nog over nadenken.
Op de website van het Dermatologisch centrum vindt u een overzicht met prijzen van cosmetische behandelingen.

Specialisme en centra

Meer informatie