Contact
Kopbeeld

Flebologisch centrum

  1. Flebologisch centrum
Coronavirus Isala neemt maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19)

In het Flebologisch centrum kunt u terecht voor alle soorten flebologische behandelingen. Dit zijn in de meeste gevallen spataderbehandelingen. Wij hebben moderne, geavanceerde apparatuur voor weinig belastende, effectieve behandelingen.

In het centrum werken vaatchirurgen en dermatologen nauw samen met als voordeel dat expertise, kennis en kunde worden gedeeld. Lees meer over het centrum.

contact
Neem contact op met het Flebologisch centrum

Voor een afspraak bij het Flebologisch centrum is een verwijzing van uw huisarts of een medisch specialist nodig.

Contact en locaties

Moderne behandelingen

​Spataderen komen veel voor en zijn steeds beter gericht te behandelen. De spataderbehandelingen in ons centrum zijn modern en weinig belastend. Na afloop kunt u gewoon weer naar huis.
Lees verder
Spataderbehandeling

Sclerocompressietherapie bij spataderen

Sclerocompressietherapie is een behandeling waarbij de spatader ingespoten wordt met een vloeistof of een schuim om kunstmatig een ontstekingsreactie te veroorzaken. Door de ontsteking verkleeft de bloedvatwand en wordt het bloedvat uitgeschakeld. Andere vaten nemen vervolgens de taak van het uitgeschakelde bloedvat over.

Lees verder
Spataderbehandeling

Aandoeningen en behandelingen

'De spataderbehandeling was een fluitje van een cent'

Eind oktober kwam Carla Paes in Isala voor een spataderbehandeling. ‘Tijdens de behandeling heb ik gezellig gekletst met dermatoloog/fleboloog Linda de Mik. Het was dat ik op mijn buik lag anders hadden we er voor de gezelligheid een kopje koffie bij gedronken.’

Lees meer
Carla Paes

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.