Contact

Borstontwikkeling bij mannen

  1. Borstontwikkeling bij mannen

Ontstaan borstontwikkeling

In de puberteit komt gynaecomastie (borstontwikkeling) voor bij jonge mannen. Deze vorm verdwijnt vaak vanzelf weer en hoort bij de leeftijdsfase waarin de hormoonhuishouding aan het veranderen is. Bij oudere mannen kan borstontwikkeling ook voorkomen. Dit kan problemen geven bij zwemmen, sporten en het dragen van strakkere kleding. Dit wordt vermeden uit onzekerheid. Een operatie kan dan uitkomst bieden.

Kwaliteit 

Bij alle behandelingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

Beweeg wel, voor een spoedig herstel

Het is altijd belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Wordt u binnenkort opgenomen bij Isala? Dan kan extra bewegen uw lichaam nog meer versterken, zodat u sneller herstelt van uw operatie. Want, een goed begin is het halve werk!