Contact

Cosmetische chirurgie

  1. Cosmetische chirurgie

Bent u onzeker, ongelukkig en niet tevreden met het beeld dat u in de spiegel ziet? Wilt u graag uw schoonheid verbeteren of behouden? De plastische chirurgen van de afdeling Cosmetische chirurgie voeren diverse cosmetische behandelingen uit om uw zelfbeeld te verbeteren. Zo kunt u bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen zoals een facelift, ooglidcorrectie of botox injectie, maar ook voor lichaamsbehandelingen zoals een borstvergroting, liposuctie en buikwandcorrectie. 

Bij alle behandelingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Lees meer over de afdeling.

 

contact

Neem contact op met Cosmetische chirurgie

Heeft u vragen over cosmetische chirurgie of wilt u een afspraak maken met één van onze plastisch chirurgen? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Contact en locaties

Gaan borstimplanten een leven lang mee?

De kwaliteit van A-merken siliconen implantaten zijn van een zodanig goede kwaliteit dat de implantaten lang mee gaan. Maar controle blijft belangrijk omdat het kunstmatige hulpmiddelen zijn die langzaam verslijten. Wij raden u daarom aan om 10 jaar na het plaatsen van de implantaten een afspraak te maken bij uw specialist om deze te laten controleren.

Uiteenlopende behandelingen

Als u problemen heeft met het spiegelbeeld dat u ziet, kunt u een cosmetische behandeling of ingreep overwegen. U kunt hiermee de eerste tekenen van het ouder worden corrigeren of een neus- of oorcorrectie ondergaan. Ook als u niet tevreden bent over uw lichaam kunt u zich hierdoor erg onzeker gaan voelen. Een cosmetisch ingreep door één van onze plastisch chirurgen kan een mogelijkheid zijn om uw zelfvertrouwen te vergroten.

Lees verder

Ervaringen

Onze keurmerken