Contact
Kopbeeld

Cosmetische chirurgie

  1. Cosmetische chirurgie
Coronavirus Isala neemt maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19)

Bent u onzeker, ongelukkig en niet tevreden met het beeld dat u in de spiegel ziet? Wilt u graag uw schoonheid verbeteren of behouden? De plastische chirurgen van de afdeling Cosmetische chirurgie voeren diverse cosmetische behandelingen uit om uw zelfbeeld te verbeteren. Zo kunt u bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen zoals een facelift, ooglidcorrectie of botox injectie, maar ook voor lichaamsbehandelingen zoals een borstvergroting, liposuctie en buikwandcorrectie. 

Bij alle behandelingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Lees meer over de afdeling.

 

contact
Neem contact op met Cosmetische chirurgie

Heeft u vragen over cosmetische chirurgie of wilt u een afspraak maken met één van onze plastisch chirurgen? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Contact en locaties

Gaan borstimplanten een leven lang mee?

De kwaliteit van A-merken siliconen implantaten zijn van een zodanig goede kwaliteit dat de implantaten lang mee gaan. Maar controle blijft belangrijk omdat het kunstmatige hulpmiddelen zijn die langzaam verslijten. Wij raden u daarom aan om 10 jaar na het plaatsen van de implantaten een afspraak te maken bij uw specialist om deze te laten controleren.

Lees verder
Consult Isala Cosmetische chirurgie

Uiteenlopende behandelingen

Als u problemen heeft met het spiegelbeeld dat u ziet, kunt u een cosmetische behandeling of ingreep overwegen. U kunt hiermee de eerste tekenen van het ouder worden corrigeren of een neus- of oorcorrectie ondergaan. Ook als u niet tevreden bent over uw lichaam kunt u zich hierdoor erg onzeker gaan voelen. Een cosmetisch ingreep door één van onze plastisch chirurgen kan een mogelijkheid zijn om uw zelfvertrouwen te vergroten.

Lees verder
Wachtruimte Isala Cosmetische chirurgie

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.