Contact

Buikwandcorrectie

  1. Buikwandcorrectie

 

Verslapping van de buik

​Als het u niet lukt om met sporten het gebied rondom uw buik strakker te krijgen of overtollig vet te corrigeren, kunt u kiezen voor een buikwandcorrectie. Zowel bij mannen als vrouwen kan er in de loop van jaren verslapping van de buik ontstaan door veroudering, vermagering en zwangerschap. Dit kan er voor zorgen dat de buikwand zo verslapt dat er een overschot in de buikregio ontstaat.

De plastisch chirurg kan tijdens de ingreep de overtollige huid en/of vet voor u verwijderen, waardoor u een strakkere buik krijgt. Deze operatie geeft een mooi en blijvend resultaat. Er kan gekozen worden voor een mini-buikwandcorrectie of een gehele buikwandcorrectie zo nodig in combinatie met een liposuctie.

Kwaliteit 

Bij alle behandelingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

Meer informatie

Beweeg wel, voor een spoedig herstel

Het is altijd belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Wordt u binnenkort opgenomen bij Isala? Dan kan extra bewegen uw lichaam nog meer versterken, zodat u sneller herstelt van uw operatie. Want, een goed begin is het halve werk!

Wachttijd

Zwolle Meppel Kampen Steenwijk Heerde
Onbekend Onbekend - - -

De wachttijden (vermeld in kalenderdagen) zijn geactualiseerd op 23 februari 2024.

Passantenprijslijst