Contact

Opname

  1. Opname

Heeft u een keuze gemaakt om een kleine ingreep bij ons te ondergaan gebeurd dit vaak op onze poliklinische OK. Uw ingreep wordt dan uitgevoerd op onze afdeling waarna er geen opname nodig is en u gelijk weer naar huis kunt gaan. Voor een grotere operatie is een opname vaak noodzakelijk. Dit kan zijn een dagopname of een meerdaagse opname. 

Dagopname

Bij een dagopname wordt u circa twee uur voor de ingreep verwacht bij ons behandelcentrum. Na de ingreep kunt u hier op de dagverpleging rustig bijkomen. Het kan voorkomen dat u pas aan het einde van de dag of in de loop van de avond naar huis mag. Dit is allemaal afhankelijk van verschillende factoren zoals uw verdoving en herstel.

Meerdaagse opname

Als voor uw ingreep een meerdaagse opname nodig is, verblijft u ook in ons behandelcentrum. Voor deze opname is wat meer voorbereiding nodig zoals een preoperatief onderzoek. U kunt hierover alles lezen in de folder Opname in Isala.

Wachtkamer Cosmetische chirurgie

Wachttijd

De wachttijd voor uw operatie hangt af van het soort operatie, de lengte van de operatie en de reeds bestaande wachtlijst. Als u de keuze heeft gemaakt om een operatie uit te laten voeren, kunnen wij vaak wel een richtlijn aangeven wat de wachttijd op dat moment is. De afdeling neemt telefonisch of schriftelijk contact met u op om de opnamedag door te geven. Zij bespreken tevens met u waar u zich die dag moet melden. 

Als u informatie wilt ontvangen over onze wachttijden, kunt u bellen met de afdeling Planning van Cosmetische chirurgie op werkdagen van 11.30 tot 12.30 uur en van 15.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer (038) 424 62 62.

Wachtruimte Cosmetische chirurgie

Ervaringen