Contact

Over de afdeling

  1. Over de afdeling

Op onze afdeling Cosmetische chirurgie verrichten wij esthetische, plastische en cosmetische behandelingen die niet worden vergoed door de zorgverzekeraars. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote ingrepen. 

Bij alle behandelingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg. Ons team bestaat uit zeven plastisch chirurgen en zeven plastisch chirurgen in opleiding. Wij bieden u een breed scala aan cosmetische ingrepen.

Wachtruimte Cosmetische chirurgie De wachtkamer van het Behandelcentrum

De afdeling Cosmetische chirurgie is gevestigd in het Behandelcentrum, een apart gebouw met een eigen ingang tegenover het hoofdgebouw van Isala. Onze afdeling is comfortabel ingericht, de koffie staat voor u klaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Behandelcentrum Cosmetische chirurgie Het Behandelcentrum

Ervaringen