Contact

Consult

  1. Consult

Het besluit om een cosmetische behandeling te ondergaan gebeurt vaak niet binnen een dag. U heeft wellicht al maanden of zelfs jaren nagedacht over een verbetering aan uw gezicht of uw lichaam.

Veel vrouwen komen bij onze kliniek voor een advies en ingreep. Echter zijn het tegenwoordig niet enkel vrouwen die onze afdeling bezoeken. Steeds meer mannen komen bij ons om het uiterlijk te verbeteren. U kunt bij ons telefonisch een afspraak maken voor een cosmetisch consult of gebruik maken van het online formulier Informatie aanvragen.

Tijdens deze afspraak heeft u samen met de plastisch chirurg een uitgebreid informatiegesprek. Er wordt de tijd voor u genomen zodat de chirurg u kan voorzien van een goed en eerlijk advies. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat u zo uitgebreid mogelijk uw wensen en uw verwachtingen vertelt aan de plastisch chirurg. Alleen dan kan er een goed advies gegeven worden en een behandelplan worden gestart.

Consult met Cosmetisch chirurg

In het gesprek wordt tevens uw medische voorgeschiedenis en uw algemene fysieke gezondheid besproken. Dit is zeer belangrijk in het geval dat u besluit een ingreep te ondergaan. U krijgt van de plastisch chirurg uitleg over de gewenste ingreep, de voor- en nadelen en de mogelijke complicaties van de operatie. Tijdens het consult is er voldoende gelegenheid om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u voorafgaand aan het consult al vragen? Neem deze dan op papier mee tijdens het consult zodat u deze vragen niet kan vergeten. Mochten er na het consult nog vragen zijn kunt u uiteraard gewoon contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen.

Wilt u een afspraak maken voor een consult? Neem dan contact met ons op. De kosten voor een consult zijn € 50. Als u besluit een behandeling uit te laten voeren worden deze kosten in mindering gebracht op de behandelkosten.

Cosmetische behandelingen worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar. Voor het maken van een afspraak heeft u daarom geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Indien u denkt dat u mogelijk wel in aanmerking komt voor een vergoeding, is een verwijzing wel noodzakelijk. Over het algemeen stellen wij uw huisarts wel op de hoogte van uw bezoek en de geplande ingreep. Indien u dit niet op prijs stelt, laat het ons dan weten.

Wij sluiten ons aan bij de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en voeren daarom geen cosmetische ingrepen uit bij personen jonger dan 18 jaar.

Wachtruimte Cosmetische chirurgie

Ervaringen