Contact

Borstvergroting

  1. Borstvergroting
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Jaarlijks worden er duizenden borstvergrotende operaties uitgevoerd met behulp van borstimplantaten. Iedere vrouw heeft hiervoor een eigen reden; de borsten zijn klein of onderontwikkeld gebleven, het volume is na een zwangerschap afgenomen of de borsten zijn slapper en kleiner geworden na een dieet.

Het gaat niet altijd om het volume van de borsten. Het is belangrijk dat naast het volume ook de vorm van uw borsten bij de rest van uw lichaam passen. Hierbij wordt rekening gehouden met het resultaat op korte en lange termijn.

​Kwaliteit 

Bij alle behandelingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

Beweeg wel, voor een spoedig herstel

Het is altijd belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Wordt u binnenkort opgenomen bij Isala? Dan kan extra bewegen uw lichaam nog meer versterken, zodat u sneller herstelt van uw operatie. Want, een goed begin is het halve werk!

Wachttijd

Zwolle Meppel Kampen Steenwijk Heerde
Onbekend - - - -

De wachttijden (die zijn vermeld in kalenderdagen) zijn geactualiseerd 9 mei 2022.

Vanwege de drukte met de COVID-zorg zijn wij helaas genoodzaakt om niet urgente zorg af te schalen. Hierdoor kunnen de wachttijden tot behandeling mogelijk afwijken, als gevolg van de actuele situatie. Onze artsen wegen zorgvuldig af welke zorg medisch gezien verantwoord kan worden uitgesteld. Waar nodig of wenselijk wordt overlegd met de patiënt en de huisarts. Als uw operatie of behandeling niet kan door gaan, nemen wij contact met u op.

Passantenprijslijst