Contact

Botox

  1. Botox

Rimpels verminderen

​Kraaienpootjes, rimpels tussen de wenkbrauwen, rimpels op het voorhoofd of rond de mond? Deze rimpels zijn door middel van een Botox behandeling (tijdelijk) te verminderen.

Botox wordt al jaren gebruikt om rimpels in het gezicht te verminderen. Dit kan al door het injecteren van kleine hoeveelheden Botox. Op deze manier worden specifieke zenuwen geblokkeerd en ontspannen de gelaatsspieren zich, met als gevolg een afname van rimpels. De werking van Botox injecties is merkbaar na ongeveer 1 á 2 weken. Het resultaat van de behandeling is, minimaal 3 maanden en vaak niet langer dan een half jaar, zichtbaar. 

Kwaliteit 

Bij alle behandelingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

Meer informatie

Folders

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.