Contact

Facelift

  1. Facelift
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Veroudering tegengaan

Er zijn vele cosmetische behandelingen om veroudering van het gelaat tegen te gaan. Als uw gezichtshuid erg verslapt is dan is een facelift één van de opties. Er zijn verschillende behandelmethoden mogelijk, afhankelijk van uw wensen en type huid.

Bij een facelift trekt de plastisch chirurg de plooien en rimpels van de wangen, kin en hals strak, meestal samen met de dieper gelegen weefsellagen. Een facelift kan ook bestaan uit het straktrekken van overmatig vetweefsel onder de kin. Ook deze behandeling geeft doorgaans een mooi resultaat. Wat een facelift níet doet, is het stilzetten van het natuurlijke verouderingsproces. Na de operatie neemt de huidelasticiteit net als voorheen geleidelijk af. Het effect van een facelift is ongeveer vijf tot tien jaar zichtbaar.

Kwaliteit 

Bij alle behandelingen kunt u vertrouwen op ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

Specialisme en centra

Wachttijd

Zwolle Meppel Kampen Steenwijk Heerde
Onbekend - - - -

De wachttijden (die zijn vermeld in kalenderdagen) zijn geactualiseerd 20 mei 2022.

Vanwege de drukte met de COVID-zorg zijn wij helaas genoodzaakt om niet urgente zorg af te schalen. Hierdoor kunnen de wachttijden tot behandeling mogelijk afwijken, als gevolg van de actuele situatie. Onze artsen wegen zorgvuldig af welke zorg medisch gezien verantwoord kan worden uitgesteld. Waar nodig of wenselijk wordt overlegd met de patiënt en de huisarts. Als uw operatie of behandeling niet kan door gaan, nemen wij contact met u op.

Passantenprijslijst