Contact

Ooglidcorrectie

  1. Ooglidcorrectie

Frisse oogopslag

Er zijn veel mensen die last hebben van overhangende bovenoogleden en/of wallen onder het oog. Na het uitvoeren van een ooglidcorrectie is er sprake van een frisse en ontspannen oogopslag. Deze correctie is een relatief eenvoudige ingreep en is één van de meest uitgevoerde ingrepen in Nederland.

Huidoverschot bovenoogleden

Bij het ouder worden verslappen onze spieren en wordt de huid minder elastisch. Het is mogelijk dat er een huidoverschot ontstaat op het bovenste ooglid. Het is tevens mogelijk dat de bovenoogleden op de oogbol gaan drukken en/of erover heen gaan hangen. Hierdoor kunt u minder goed zien, kunt u hoofdpijn krijgen, een vermoeide blik of een trieste uitstraling hebben. Een bovenooglidcorrectie kan uitkomst bieden.

Wallen verwijderen

Het slapper worden van de huid en onderhuids bindweefsel (uitpuilen van vet) kunnen ervoor zorgen dat er wallen zichtbaar zijn. Met een onderooglidcorrectie kan dit worden verholpen. Voor verregaande verjonging (rejuvenatie) is het mogelijk om lipofilling toe te passen.

Kwaliteit 

Bij alle behandelingen kunt u vertrouwen op ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

Wachttijd

Zwolle Meppel Kampen Steenwijk Heerde
Onbekend 28 dagen - - -

De wachttijden (vermeld in kalenderdagen) zijn geactualiseerd op 23 februari 2024.

Passantenprijslijst