Contact

Wenkbrauwlift

  1. Wenkbrauwlift

Een frisse blik

Bij het ouder worden verslappen onze spieren en wordt de huid minder elastisch. Het is mogelijk dat er een huidoverschot ontstaat op het bovenste ooglid. Het is ook mogelijk dat de bovenoogleden op de oogbol gaan drukken en/of erover heen gaan hangen. Hierdoor kunt u minder goed zien, kunt u hoofdpijn krijgen, een vermoeide blik of een trieste uitstraling hebben. Een ooglidcorrectie is dan een oplossing.

Het huidoverschot van de bovenoogleden kan versterkt worden door het hangen van de wenkbrauwen. Misschien stonden uw wenkbrauwen altijd al laag en is dit in de loop van de jaren verergerd. Als de ruimte tussen wenkbrauw en wimpers te klein is, is een ooglidcorrectie alleen niet de oplossing. Een wenkbrauwlift biedt dan uitkomst. Het resultaat: een frisse open blik. ​

Behandelingen

Er zijn drie manieren om een wenkbrauwlift uit te voeren:

  • Er wordt huid weggehaald vlak boven de wenkbrauwen of halverwege het voorhoofd.
  • Er wordt huid weggehaald ter plekke van de haarlijn of verder naar achteren.
  • Er wordt met een kijkoperatie een verhoging van de wenkbrauwen bereikt.

Elk van bovenstaande behandelingen heeft voor- en nadelen. De plastisch chirurg bespreekt met u welke behandeling voor u het meest geschikt is. Na ongeveer drie maanden is het verschil goed te zien.

Kwaliteit

Bij alle behandelingen kunt u vertrouwen op ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

Meer informatie

Folders