Contact

Highcare-kinderverpleegkundige

  1. Highcare-kinderverpleegkundige

Als highcare-kinderverpleegkundige werk je in een multidisciplinair team op de kinderafdeling. Tijdens de opleiding specialiseer jij je in de complexe zorg aan kinderen. De gezondheidsproblematiek van deze kinderen is vaak complex en kan onvoorspelbaar zijn. Als highcare-kinderverpleegkundige ondersteun en begeleid je kinderen in de leeftijd tot 18 jaar, die deze complexe zorg nodig hebben.

Duur van de opleiding

De opleiding tot highcare-kinderverpleegkundige duurt ongeveer 12 maanden. Je gaat voor de duur van de opleiding een leerarbeidsovereenkomst met ons aan.

Toelatingseisen

Je kunt de opleiding volgen als je in het bezit bent van een BIG-registratie als verpleegkundige en de vervolgopleiding tot kinderverpleegkundige hebt gevolgd, of de voorwaardelijke EPA’s hebt behaald.

Opleiding

Theorie en praktijk

Naast de praktische opleiding in Isala, volg je het theoretisch deel bij de UMCU Academie het opleidingsinstituut van het UMC Utrecht. Lees meer over het theoretische deel van de opleiding onderaan deze pagina. 

Accreditatie

De opleiding tot highcare-kinderverpleegkundige is landelijk erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO).

Subspecialisaties en doorstroommogelijkheden

Wil je na de opleiding jouw kennis en kunde verder verdiepen? Er bestaat een mogelijkheid om verder te specialiseren tot verpleegkundig specialist of je kunt instromen in diverse verpleegkundige vervolgopleidingen.

Sollicitatie

Op het moment dat er opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, staan de vacatures op www.isalawerkt.nl.