Contact
  1. Bepalingenpakket lab KCL voortaan via eLabgids
Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Informatie over de Bepalingenwijzer Klinisch chemisch laboratorium (KCL) van Isala is vanaf nu te raadplegen via een nieuwe applicatie: eLabgids. Met de gebruiksvriendelijke eLabgids zijn referentiewaarden, contacten en nieuws uit het lab van KCL altijd en overal beschikbaar.

Gebruik van de eLabgids

Altijd en overal

Het KCL vindt het belangrijk dat hun klanten altijd en overal kunnen beschikken over informatie van het bepalingenpakket. De eLabgids bestaat uit één database, die ontsloten wordt via een website en apps voor iOS en Android. Via deze digitale kanalen kunnen afnemers altijd actuele informatie raadplegen. Contact opnemen kan met één druk op de knop.

Welke informatie is er in de eLabgids te vinden?

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier kunt u informatie raadplegen over het bepalingenpakket van KCL. Onder andere:

  • type lichaamsmateriaal waarin de bepaling wordt verricht
  • af te nemen containers
  • bewaar- en verzendcondities
  • afleveradres
  • tarieven
  • referentiewaarden
  • contactpersonen

Naast gangbare namen zijn er ook synoniemen opgenomen. Dit vergroot de trefkans bij een zoekopdracht. De verwachting is dat binnenkort ook nieuwsberichten over onze activiteiten, voor u van toepassing zijnde laboratoriumprotocollen (o.a. venapunctie) en openingstijden van onze prikposten via de eLabgids beschikbaar worden.

Waar is de eLabgids te vinden

Momenteel staat de bepalingenwijzer KCL in iProva. Met de introductie van de eLabgids komt dat te vervallen. Graag de nieuwe link in uw digitale systemen verwerken.

Gebruik en handleiding

De eLabgids is eenvoudig in gebruik. Uitleg over de functionaliteiten van de webbased applicatie en de mobile device appversies kunt u vinden in de handleiding eLabgids KCL Isala. Deze handleiding is ook in de mobile device app onder de keuze ‘Informatie’ te raadplegen. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op via (038) 424 71 87.

Voor wie is de eLabigds?

De Isala eLabgids is specifiek ingericht voor Isala en kent een openbaar deel en een gesloten deel. Meer specifieke inhoudelijke informatie over bepalingen is enkel toegankelijk voor huisartsen en medisch specialisten met een beveiligde login. Indien gewenst kunt u toegang verkrijgen tot het gesloten deel door een mailbericht te sturen naar: kcl-pa.kwaliteitszorg@isala.nl.. Vermeld in het mailbericht uw mailadres en uw VEKTIS(AGB)-code of BIG-registratienummer. Wij informeren u dan zodra uw account is geactiveerd.

Registreren

Indien u zich wil registreren voor deze app (u krijgt daardoor meer rechten dan de standaard publieke instelling), stuur dan een mailbericht naar: kcl-pa.kwaliteitszorg@isala.nl. Vermeld in het mailbericht uw mailadres en uw VEKTIS(AGB)-code of BIG-registratienummer. Wij informeren u dan zodra uw account is geactiveerd.