Contact
  1. Sneller naar binnen met digitale vragenlijst

Mensen die een afspraak hebben in het ziekenhuis, beantwoorden eerst een paar vragen over hun gezondheid. Dit kan bij een medewerker bij de ingang, maar nog sneller is het invullen van de online coronavragenlijst via een QR-code.

QR-code

 

Borden met instructies QR-code

Sinds januari staan er grote borden op het parkeerterrein bij het ziekenhuis in Zwolle. Op deze borden staat een QR-code, die patiënten, bezoekers en begeleiders met hun telefoon kunnen scannen. Vervolgens verschijnt er een online vragenlijst op het scherm, die ze ter plekke kunnen invullen. Daarna hoeven ze alleen nog het scherm van hun telefoon aan de screener te laten zien en kunnen ze naar binnen.

Deze manier van screenen blijkt goed te werken en helpt lange wachtrijen te voorkomen. Daarom is het scannen van de QR-code nu op alle locaties (Zwolle, Meppel, Kampen, Heerde en Steenwijk) van Isala mogelijk. Daarnaast hebben we een “fastlane” gerealiseerd in Zwolle bij het hoofdgebouw aan de parkeerzijde. Dit is een aparte ingang voor de QR-code gebruikers, waarmee zij versneld naar binnen kunnen.

Gezondheidscontrole

Al sinds de uitbraak van corona, staan er medewerkers van Isala bij de ingangen van het ziekenhuis, die bezoekers en patiënten gezondheidsvragen stellen. In januari is daar de online vragenlijst bijgekomen. Met deze gezondheidscontroles houden we het ziekenhuis veilig en geven we het virus zo weinig mogelijk kans om te verspreiden.

Vooral voor patiënten die dagelijks naar Isala komen, is de online vragenlijst een uitkomst gebleken. Ze beantwoorden nog steeds alle noodzakelijke vragen over hun gezondheid, maar hoeven die niet meer dagelijks met een triage-medewerker te bespreken.

Ga naar de coronavragen.

 

Gerelateerd nieuws