Contact
  1. 3274-Bezoek Retinacentrum

Gespecialiseerde oogzorg, persoonlijk en vertrouwd

Uw ogen zijn uw poort naar de buitenwereld. Zij maken het mogelijk dat u alles wat u lief heeft, kunt zien. Als een aandoening aan het netvlies u treft, wilt u verzekerd zijn van de beste zorg om uw zicht zo lang mogelijk te behouden.

In Isala Meppel hebben wij een expertisecentrum opgericht waar aandoeningen van het netvlies, zoals natte macula degeneratie, behandeld worden met intravitreale injecties met bijvoorbeeld Avastin of Eylea. Dit alles op een efficiënte manier met de beste faciliteiten. En dat merkt u vanaf het moment dat u binnenstapt in het Retinacentrum.

Persoonlijke zorg

Tijdens uw behandeling zal u geregeld naar het Retinacentrum moeten komen. Wij vinden het belangrijk dat u zich tijdens elk bezoek prettig voelt en doen er alles aan u zo comfortabel mogelijk onze zorg te bieden. Zo wordt u vanaf het begin tot het einde van uw bezoek begeleid door onze gastvrouwen of -heren en door de doktersassistenten. Daarnaast doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u steeds door dezelfde oogarts behandeld wordt.

Met de taxi van deur tot deur

Komt u voor een behandeling?
Houdt u er dan rekening mee dat u na de behandeling niet zelf mag autorijden of fietsen.

Wij hebben de taxicentrales ingelicht over ons centrum. Dit betekent voor u dat de taxichauffeur u afzet bij de hoofdingang van Isala Meppel en hij u vervolgens in contact brengt met een van onze gastvrouwen en -heren die u naar het Retinacentrum brengen. Zij begeleiden u ook weer terug en zorgen voor een taxi die u weer naar huis brengt. Zo hoeft u niet steeds een begeleider, familielid of vriend te vragen u naar Meppel te brengen.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf het treinstation in Meppel rijden er meerdere buslijnen naar Isala. U stapt uit bij de halte voor het ziekenhuis. Het is dan maar een minuutje lopen naar de hoofdingang.

Geen wachttijden

Als u door de oogarts in Isala wordt doorverwezen naar het Retinacentrum, kunt u snel bij ons terecht voor uw afspraak. Tijdens uw vervolgafspraken mag u een strakke planning van ons verwachten. Uw arts rekent op uw komst en behandelt u op de afgesproken tijd. Als u tijdens uw behandeling moet wachten – bijvoorbeeld om oogdruppels in te laten werken – staat onze wachtruimte met comfortabele stoelen tot uw beschikking. U krijgt een kopje koffie of thee en u kunt gratis gebruik maken van ons Wifi netwerk.

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met de locatie waar u onder behandeling bent:

Meppel

Retinacentrum
088 624 30 40 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)

Kunt u niet komen? Laat het ons snel weten, dan maken wij een nieuwe afspraak.

Laatst gewijzigd 14 februari 2024 / 3274