Contact
  1. 5058-Verpleegafdeling Urologie

Afdelingsinformatie

Hier vindt u informatie over de gang van zaken op de verpleegafdeling Urologie. Algemene informatie over opname in Isala Zwolle vindt u in de folder Opname in Isala Zwolle

Het team

Verpleegkundige zorg

Tijdens uw verblijf heeft u het meeste contact met de verpleeg- en zorgkundigen. Als u vragen heeft, kunt u deze altijd aan hen stellen. De verpleegkundigen hebben inzage in uw digitale dossier.

Medische zorg

Dagelijks lopen de specialisten visite: de urologen om 8.00 uur 's ochtends, de andere specialisten op wisselende tijden. Vragen over uw behandeling kunt u dan stellen. Als u wilt, kunt u of uw familie via de verpleegkundige een afspraak met hen maken.

Overige afdelingsmedewerkers

Behalve de verpleeg- en zorgkundigen en hun leidinggevende(n) werken op de afdeling ook een afdelingsassistent, een voedingsassistent, een afdelingsecretaresse en een huishoudelijk medewerker.

Uw contactpersoon

Wij stellen het op prijs als u bij opname de naam en het telefoonnummer van een contactpersoon aan ons doorgeeft. Wij informeren de contactpersoon over uw toestand na de operatie. Deze persoon kan daarna eventuele andere belangstellenden informeren.

Dagindeling

De dagindeling op onze afdeling is in grote lijnen (afwijkingen zijn natuurlijk altijd mogelijk):

Tabel van folder Verpleegafdeling Urologie 
Vanaf 6.00 uur verpleegkundige ronde
7.30 - 8.00 uur ontbijt
​8.00 uur ​visite urologen
​8.00 - 10.00 uur ​lichamelijke verzorging
​11.45 - 12.30 uur ​warme maaltijd en medicijnverstrekking
​12.15 - 12.45 uur ​verpleegkundige ronde
​12.45 - 13.30 uur ​rusten
​13.30 - 13.45 uur ​theeronde
vanaf 14.00 uur​ ​verpleegkundige ronde
​16.45 - 17.30 uur ​broodmaaltijd en medicijnverstekking
​17.15 uur ​verpleegkundige ronde
​19.00 - 20.00 uur ​koffieronde
20.10 uur​ ​verpleegkundige ronde
​22.00 uur ​aanvang nachtrust


Bezoekregeling

De bezoektijden vindt u op het losse bezoektijdenkaartje. Dit is verkrijgbaar bij de secretaresse van de afdeling of de receptie in de Centrale hal. Graag wijzen wij u erop dat u niet meer dan twee bezoekers tegelijk aan bed mag ontvangen, omdat het anders voor uzelf en uw medepatiënten te druk is.

Voorzieningen

Sanitair

Op de afdeling zijn twee wasgelegenheden, waarvan er een aangepast kan worden aan rolstoelgebruikers. Midden op de afdeling bevinden zich een aangepast toilet en een badkamer, die ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Dit alles is niet gescheiden voor dames en heren. In elke ruimte vindt u een rode knop of koord, waarmee u zo nodig een verpleegkundige kunt oproepen.

Radio

Naast uw bed vindt u een schakelpaneel met een radioaansluiting. De rode knop op dit paneel kunt u gebruiken om een verpleegkundige op te roepen.

Telefoon

In overleg met de verpleegkundige is een telefoonaansluiting beperkt mogelijk. Uw eigen mobiele telefoon mag u op de afdeling gebruiken.

Televisie

Boven uw bed hangt een televisie. Vraag uw verpleegkundige naar de mogelijkheden hiervan.

Voedselveiligheid

Tijdens het opnamegesprek krijgt u van de verpleegkundige schriftelijke informatie over voedselveiligheid. Een van de afdelingsregels in dit verband is dat u niet zelf in de afdelingskeuken mag komen.

Roken

Op de afdeling is roken verboden.

Klachten

Wij hopen dat uw verblijf op de afdeling zo goed mogelijk verloopt. Als u over uw behandeling ontevreden bent, horen we dit graag van u. Uw ervaringen kunnen voor ziekenhuismedewerkers een belangrijk signaal zijn om bepaalde zaken te verbeteren en nog betere kwaliteit te leveren.

Als u problemen of klachten over uw behandeling heeft, kunt u altijd terecht bij diegene die u daarvoor verantwoordelijk acht. U kunt uw klacht ook bespreken met de klachtenfunctionaris, telefoon 088 624 23 92.

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met de locatie waar u onder behandeling bent:

Zwolle

Verpleegafdeling Urologie
088 624  12 56 

Polikliniek Urologie
088 624 27 40 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)

Kunt u niet komen? Laat het ons snel weten, dan maken wij een nieuwe afspraak.

Laatst gewijzigd 30 november 2021 / 5058