Contact
Kopbeeld

Urologische oncologie

  1. Urologische oncologie

De urologische oncologie betreft het opsporen en behandelen van kwaadaardige afwijkingen in de urinewegen van mannen en vrouwen en de geslachtsorganen van mannen.

Onder de urologische oncologie vallen: blaaskanker, nierkanker, peniskanker, prostaatkanker en zaadbalkanker. U krijgt een afspraak op de polikliniek Urologie na doorverwijzing van uw huisarts of specialist. Lees meer over de afdeling.

contact
Neem contact op met Urologische oncologie

Voor een afspraak op de polikliniek Urologische oncologie is een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig.

Contact en locaties

Samenwerking prostaatkankerzorg Isala en Gelre

Isala werkt samen met Gelre ziekenhuizen binnen het Regionaal Oncologisch Netwerk om oncologische zorg in de regio op een kwalitatief hoog niveau te kunnen behouden. Op het gebied van prostaatkanker delen urologen van beide ziekenhuizen hun locaties, kennis en kunde om prostaatkankerpatiënten in de eigen regio te kunnen helpen.

Lees verder
Urologen Arnolds en Te Slaa

Robotchirurgie

Als u een operatie voor prostaatkanker moet ondergaan, kunt u in aanmerking komen voor een ingreep met de da Vinci-robot. Dit is een kijkoperatie die de arts met behulp van een zeer vooruitstrevend chirurgisch systeem uitvoert.

Lees verder
Robotoperatie

Meer informatie

Folders

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.