Contact

Urologie

  1. Urologie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

U komt bij de uroloog wanneer u last heeft van blaas-, nier- en prostaataandoeningen, nierstenen, incontinentie, urineweginfecties, of van een kwaadaardige aandoening op urologisch gebied.

Daarnaast behandelt de uroloog klachten rond fertiliteit (vruchtbaarheid), impotentie, en (aangeboren) afwijkingen van de mannelijke geslachtsorganen. Op de afdeling Urologie behandelen we patiënten van alle leeftijden, inclusief kinderen, en zowel mannen als vrouwen. Lees meer over de afdeling.​

contact

Neem contact op met Urologie

Voor een afspraak op de afdeling Urologie en het Droogbed- en bekkencentrum is een verwijzing van uw huisarts of een medisch specialist nodig.

Contact en locaties

Uw vragen over inhaalzorg

De coronacrisis heeft voor lange wachtlijsten gezorgd. Vooral voor patiënten die wachten op een operatie. Wij leggen graag uit hoe dat komt, wat we eraan doen en wat u kunt doen.

Lees verder

Voordelen van robotchirurgie

Minder kans op incontinentie, impotentie en een sneller herstel dankzij robotchirurgie van de prostaat. Als u een operatie voor prostaatkanker moet ondergaan, kunt u in aanmerking komen voor een ingreep met de Da Vinci-robot. Dit is een kijkoperatie die de arts met behulp van een zeer vooruitstrevend chirurgisch systeem uitvoert.

Lees verder

Meer informatie

Folders

Ervaringen

Onze keurmerken