Contact
  1. 7224-Sport en bewegen met nierziekte (informatie voor kinderen)
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

​Bewegen is goed voor iedereen. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat je conditie verbetert, dat je sterker wordt en dat je je beter voelt. Het is goed voor je hart en bloedvaten, maakt je botten sterker en zorgt ervoor dat je niet te dik wordt. Ook als je dialyseert, binnenkort moet gaan dialyseren of als je een donornier hebt.

Heel veel kinderen met een nierziekte sporten. Meestal bij een gewone sportclub, soms aangepast aan wat ze kunnen en soms via een fysiotherapeut. Toch blijven er veel vragen over sporten en bewegen met een nierziekte. In de folder 'Sport en bewegen' van de Nierstichting vindt u meer informatie over sport en bewegen voor kinderen met een nierziekte.

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met de locatie waar uw kind onder behandeling is:

Zwolle

Interne geneeskunde
(038) 424 33 50 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)

In noodgevallen, buiten kantooruren, kunt u contact opnemen met uw eigen huisartsenpost of met het algemene nummer van Isala, (038) 424 50 00. (Vraag naar de dienstdoende assistent Interne geneeskunde)

Kunt u niet komen? Laat het ons snel weten, dan maken wij een nieuwe afspraak.

 

Laatst gewijzigd 23 november 2018 / 7224
Specialisme en centra