Contact

N.L. Hulstein-Brink

  1. N.L. (Liesette) Hulstein-Brink
Foto van medewerker  N.L. (Liesette)  Hulstein-Brink

N.L. (Liesette) Hulstein-Brink

verpleegkundig specialist


Liesette Hulstein-Brink (1988) is sinds 2016 werkzaam als binnen de polikliniek Longgeneeskunde. Zij is in september 2018 afgestudeerd aan het Saxion in Enschede als verpleegkundig specialist. Voordat zij werkzaam was binnen de polikliniek Longgeneeskunde heeft zij gewerkt als algemeen verpleegkundige binnen het specialisme neurochirurgie. 

Als verpleegkundig specialist neemt zij medische taken van de medisch specialist over. Zij is wettelijk bevoegd om een behandeling te starten, bijvoorbeeld door middel van medicatie. Door haar vooropleiding als verpleegkundige weet zij wat de mogelijkheden zijn voor de verzorging/behandeling van lichamelijke en/of geestelijke klachten. Hierdoor verleent zij zowel medische- als verpleegkundige zorg. Liesette's aandachtsgebieden zijn COPD, astma en chronische hoestklachten. 

Om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen bezoekt zij symposia, congressen en verdiept zij zich in vakliteratuur. Daarnaast neemt zij deel aan onderzoeken en projecten om de kwaliteit van zorg binnen de polikliniek Longgeneeskunde te verbeteren.

BIG-nummer: 19911367730