Contact

Kinderverpleegkundige

  1. Kinderverpleegkundige

Als kinderverpleegkundige werk je in een multidisciplinair team. Daarbinnen draag je zelfstandig de zorg voor het zieke kind. Het kind is onlosmakelijk verbonden met zijn ouders of verzorgers. Jij als kinderverpleegkundige adviseert, begeleidt en instrueert hen tijdens de ziekenhuisopname van hun kind. Tijdens de opleiding word je begeleid door ervaren kinderverpleegkundigen.

Opleiding

Duur van de opleiding

De opleiding tot kinderverpleegkundige duurt ongeveer 12 maanden. Je volgt de opleiding bij Isala. Je gaat voor de duur van de opleiding een leerarbeidsovereenkomst met ons aan.

Toelatingseisen

Je kunt de opleiding volgen als je in het bezit bent van een BIG-registratie als verpleegkundige.

Accreditatie

De opleiding is landelijk erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO). Nadat je bent geslaagd voor het eindexamen ontvang je het diploma kinderverpleegkundige.

Subspecialisaties en doorstroommogelijkheden

Wil je na de opleiding jouw kennis en kunde verder verdiepen? Dan kun je, met vrijstellingen, instromen in de opleidingen intensivecare-neonatologieverpleegkundige of intensivecare-kinderverpleegkundige.

Sollicitatie

Op het moment dat er opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, staan de vacatures op www.isalawerkt.nl.

contact

Contact met de Isala Academie

Wil je meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan je graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 088 624 62 20, of stuur een mail via zorgopleidingen@isala-academie.nl.

Contact en locatie