Contact

Nascholing diagnostische afdelingen 18 of 23 april: ‘Niet alles is wat het lijkt’

  1. Nascholing diagnostische afdelingen 18 of 23 april: ‘Niet alles is wat het lijkt’

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de jaarlijkse nascholing van de afdelingen Klinische chemie, Medische microbiologie en Pathologie van Isala.

Al enige jaren organiseren de laboratoriumafdelingen nascholingen voor doktersassistenten en praktijkondersteuners om te laten zien dat multidisciplinair werken de kwaliteit van zorg verbetert. Dat u de nascholing waardeert, zien wij terug in de hoge opkomst en de positieve evaluatie. Ook dit jaar hebben we een interessant onderwerp voor u geselecteerd, waarbij de 4 diagnostische afdelingen zijn betrokken.

Sinds 1 september 2022 is het in Overijssel en Gelderland mogelijk om aanvullend onderzoek te laten uitvoeren wanneer een ( jong)volwassene (18-45 jaar) plotseling en onverklaard overlijdt. Dit aanvullende onderzoek bestaat o.a. Radiologie, Toxicologie, Medische microbiologie, Pathologie en genetisch onderzoek.

Na de presentatie kunnen belangstellenden een rondleiding op het KCL, LMMI of Pathologie volgen. Als u hier belangstelling voor heeft, kunt u dat ter plekke aangeven bij uw aanmelding op de nascholingsavond.

Graag tot ziens op één van de avonden!

Locatie

Isala, Auditorium (Gebouw D)
Dr. Van Heesweg 2
8025 AB Zwolle
Routebeschrijving: www.isala.nl/contact

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd.

Kosten

Aan deze nascholing zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Wij verzoeken vriendelijk uzelf vóór 29 maart 2024 aan te melden via:

Inschrijving op volgorde van binnenkomst.

Let op: U kunt zich niet meer aanmelden, het maximum aantal is bereikt. Dit geldt voor beide data.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren bij het hoofdgebouw (V). Volg de borden P1. Het hoofdgebouw is ook voorzien van een fietsenstalling.

Contact

Nienke van Vliet, relatiebeheerder huisartsen. n.m.h.van.vliet@isala.nl

Datum

18 en 23 april 2024

Programma

  • 17.30 - Ontvangst met koud en warm buffet
  • 18.15 - Welkomstwoord en mededelingen
  • 18.20 - Forensisch arts samen met patholoog, arts-microbioloog, forensisch radioloog en wetenschappelijk onderzoeker klinische chemie (Tess Wemeijer, Marije Hoogland, Claudy Oliveira dos Santos, Bert Jan de Bondt en Marion Fokkert).
  • 19.25 - Rondleiding op de drie afdelingen
  • 20.30 - Einde