Contact

Carrièrecafé OK/Anesthesie opleidingen

  1. Carrièrecafé OK/Anesthesie opleidingen

Niemand kan een operatie zelfstandig uitvoeren. Dat is teamwerk. Als operatieassistent of anesthesiemedewerker zorg jij voor die extra handen en ogen van de chirurg en anesthesioloog. Jij bent de collega die er mede voor zorgt dat de operatie volgens plan verloopt. Ben jij benieuwd of de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker iets voor jou is? Kom dan naar het Carrièrecafé OK/Anesthesie op 29 februari 2024!

Opereren is teamwerk! 

Het Carrièrecafé geeft jou een inkijkje in de opleiding tot operatieassistent en anesthesiemedewerker. Het zijn twee veelzijdige opleidingen, waar je naast de praktijkleerperioden op de verschillende operatiekamers en de afdeling Anesthesie ook stages loopt op andere afdelingen. En van wie kun je nou beter horen hoe het echt is, dan je (toekomstige) collega’s? Tijdens deze avond kun je in gesprek met medewerkers die de opleiding in Isala volgen en medewerkers die al wat meer ervaring in het vak hebben. Ben je benieuwd naar alle doorgroeimogelijkheden die Isala biedt? En wat voor toekomstperspectief je hebt met deze opleidingen? Ga dan in gesprek, zo krijg je direct een goed beeld.

Programma

Er zijn twee rondes, van 17.00 tot 18.00 uur en van 18.30 tot 19.30 uur. Tijdens iedere ronde is er een algemeen verhaal over de OK en de afdeling Anesthesie en de opleidingsmogelijkheden. Daarna kun je praten met collega’s die al werken op de OK.

Praktische informatie

Datum

Donderdag 29 februari 2024
Ronde 1 is van 17.00 tot 18.00 uur
Ronde 2 is van 18.30 tot 19.30 uur

Voor wie?

  • Sta jij op het punt om een beroepskeuze te maken? Bijvoorbeeld omdat je je diploma HAVO of VWO (bijna) op zak hebt, of omdat je je MBO 4 zorgopleiding (bijna) hebt afgerond?
  • Werk jij ergens (dat hoeft niet in de zorg te zijn) met een afgeronde HBO opleiding of MBO 4 zorgopleiding, maar vraag je je af op je nog op de goede plek zit? Misschien is een carrièreswitch voor jou interessant?
  • Werk je al bij Isala en wil je weten of werken op de OK jouw hart sneller doet kloppen?

Dan ontmoeten we jou graag op 29 februari tijdens het Carrièrecafé!

Voor de opleidingen operatieassistent en anesthesiemedewerker heb je een HAVO of een MBO niveau 4 diploma nodig.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is nodig. Inschrijving gesloten.

Kosten

Het Carrièrecafé is gratis toegankelijk. Houd wel rekening met parkeerkosten.

Locatie

Isala
Hoofdgebouw (V), Centrale hal, eerste en tweede verdieping
Dokter van Heesweg 2
8025 AB Zwolle

Meer informatie

Isala Academie, Zorgopleidingen@Isala-Academie.nl

 

Gerelateerde vacatures

Verhalen van collega's