Contact

Carrièrecafé Acute zorg opleidingen

  1. Carrièrecafé Acute zorg opleidingen

Een werkdag in de acute zorg ziet er elke dag anders uit. Er is veel afwisseling en dynamiek. Gespecialiseerde verpleegkundigen zijn onmisbaar binnen onze verschillende teams. Ben jij benieuwd of een verpleegkundige vervolgopleiding bij één van onze acute zorgafdelingen iets voor jou is? Kom dan naar het Carrièrecafé Acute zorg opleidingen op 15 februari 2024.

Dynamische werkomgeving

De Hartbewaking (CCU), de Intensive care (IC) en de Spoedeisende hulp (SEH) zijn stuk voor stuk afdelingen waar de situatie het ene moment rustig is, maar zo kan omslaan in actie en hectiek. Aan jou - als gespecialiseerde verpleegkundige - de schone taak een rots in de branding te zijn voor jouw patiënten en collega’s. Dat vraagt om een gedegen opleiding, ervaring en teamwork.

Zet jij bij ons de volgende stap?

Het Carrièrecafé geeft een inkijkje in de volgende vervolgopleidingen:

Programma

Er zijn twee rondes, van 16.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Tijdens iedere ronde is er een algemeen verhaal over de acute zorgafdelingen en de opleidingsmogelijkheden. Daarna kun je praten met collega’s die al werken in de acute zorg. Want niemand beter dan zij kunnen vertellen hoe de sfeer is, wat de opleiding precies inhoudt en hoe het is om bij Isala te werken. Daarnaast weten zij ook alles over de doorgroeimogelijkheden en het toekomstperspectief dat Isala biedt. Je krijgt ook een korte scenariotraining op de IC. Die wordt gegeven door SEH-, IC- en CCU-verpleegkundigen, zodat je zelf kunt ervaren wat het werk inhoudt.

Praktische informatie

Datum

Donderdag 15 februari 2024
Ronde 1 van 16.00 tot 18.00 uur
Ronde 2 van 19.00 tot 21.00 uur

Voor wie?

Algemeen verpleegkundigen met werkervaring, die zich willen oriënteren op een vervolgopleiding.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is nodig. Inschrijving gesloten.

Kosten

Het Carrièrecafé is gratis toegankelijk. Houd wel rekening met parkeerkosten.

Locatie

Isala
Hoofdgebouw (V), Centrale hal, eerste en tweede verdieping
Dokter van Heesweg 2
8025 AB Zwolle

Meer informatie

Isala Academie, Zorgopleidingen@Isala-Academie.nl

 

Gerelateerde vacatures

Verhalen van collega's

Carrièrecafé OK/Anesthesie opleidingen

Sta jij op het punt om een beroepskeuze te maken of ben je een teamspeler die toe is aan een carrièreswitch? Dan is het Carrièrecafé OK/Anesthesie opleidingen, dat op 15 februari 2024 plaatsvindt, misschien leuk voor jou om te bezoeken. Voor de opleidingen operatieassistent en anesthesiemedewerker heb je een HAVO of een MBO niveau 4 diploma nodig.