Contact
  1. Webshop Diagnosepunt

De drie diagnostiekafdelingen van Isala: het Klinische Chemisch Laboratorium (KCL), het Pathologisch laboratorium (PA) en het Laboratorium voor Medische Microbiologie en Infectieziekten (LMMI) geven sinds jaar en dag afnamematerialen uit aan huisartsenpraktijken (en andere externe aanvragers) voor het insturen van patiëntmateriaal voor diagnostiek.

Tot nu toe gebeurde het aanvragen van de materialen per fax, e-mail of telefonisch. Om dit proces te vereenvoudigen en te moderniseren, is op initiatief van het LMMI onder de vlag van Diagnosepunt een gezamenlijke webwinkel ontwikkeld.

In de “Webshop Diagnosepunt” kan men voor de drie labs tegelijk een bestelling doen met PC, tablet of smartphone. Na het bestellen wordt een bevestigings-e-mail verstuurd. De voorraadbeheerders van de drie laboratoria krijgen hun deelorder per e-mail binnen en handelen in de “back office” de bestellingen af, waarna de besteller bericht krijgt dat de orders worden verstuurd. Op 4 februari is de “Webshop Diagnosepunt” na een korte pilot geopend en melden de huisartspraktijken zich in grote getale aan. De reacties tot nu toe zijn zeer positief!

Hoe werkt het?

Op website www.diagnosepunt-webshop.nl vindt u onze winkel. Rechts onderin op de pagina kunt u een account aanmaken. U ontvangt vervolgens van ons een e-mail met een inlogcode; de praktijknaam die u opgeeft is uw gebruikersnaam. Let op: soms kan deze e-mail in een spam-mapje terechtkomen! Na inloggen kunt u uw bestellingen doen door de materialen uit de drie lijstjes te kiezen en “af te rekenen” (uiteraard worden de afnamematerialen nog steeds gratis verstrekt). De maximale bestel-hoeveelheid wordt per materiaal aangegeven.

Vragen

Mocht u vragen hebben of problemen ondervinden: laat het ons weten via 088 624 31 11 (LMMI). Op de website is ook een contactformulier opgenomen voor vragen of opmerkingen, te gebruiken zonder inloggen. We hopen dat u met plezier onze Webshop zult gebruiken.

Isala LMMI Zwolle